Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hurja tarjous: Moto G 5G Plus 64GB -5G-puhelin, 179 euroa - kenties paras puhelintarjous tänä vuonna

Janne Yli-Korhonen

Hurja tarjous: Moto G 5G Plus 64GB -5G-puhelin, 179 euroa - kenties paras puhelintarjous tänä vuonna
Tänään aamusta tuli langoille tarjous, joka saattaa olla alkaneen vuoden paras diili kännyköistä. Motorolan 5G-puhelinta saa nyt 179 eurolla, joka on tästä luurista erinomaisen edullinen hinta.

Moto G 5G Plus -puhelinta myydään nyt vain 179 eurolla. Normaalisti puhelimen hinta on noin 249 euron tasolla.

Tällä hintaa saa ison näytön, joka toimii sulavalla 90 hertsin virkistystaajuudella. Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 765 5G -piiri, joka mahdollistaa myöskin 5G-yhteydet puhelimessa. Takaa löytyy 48 megapikselin pääkamera, jonka vierellä on muun muassa 8 megapikselin kamera laajempien kuvien ottamiseen. Sisällä on puolestaan 5000 mAh akku, josta riittää virtaa helposti yhden tai kahden päivän tarpeisiin.

Tässä mallissa sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua. Puhelimesta löytyy myös 128 gigatavun versio, jota myydään tällä hetkellä noin 350 eurolla.

Lisätietoa puhelimen suorituskyvystä, kameroista ja muista ominaisuuksista saa Puhelinvertailun Moto G 5G Plus arvostelusta.

Päivän diili

Tarjous löytyy Gigantilta ja on rajoitettu erä - alennushinnalla tuotetta on tarjolla vain 500 nopeimmalle.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.