Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple avasi kaikki liikkeensä Yhdysvalloissa yhtäaikaa ensimmäistä kertaa sitten COVID-sulun

Matti Vähäkainu

Apple avasi kaikki liikkeensä Yhdysvalloissa yhtäaikaa ensimmäistä kertaa sitten COVID-sulun
Apple on avannut pitkästä aikaa kaikki yhtiön 270 Yhdysvalloissa sijaitsevaa kivijalkaliikettä, jotka sulkeutuivat pandemian johdosta viime kevättalvella näihin aikoihin.

Alkuun yhtiön oli määrä sulkea Apple Store -kaupat vain pariksi viikoksi, mutta pandemian leviämisen johdosta koko 270 liiketta kattavaa ketjua ei ole pystytty aukaisemaa tähän saakka. Liikkeitä on avattu paikallisten viranomaisten tietojen valossa, mutta kaikkia myymälöitä ei ole avattu yhtäaikaisesti kertaakaan sitten sulkemisen, kertoo Reuters.

Apple myös keskitti myyntiä Express-formaattiin, jossa joitain tuotteita on myyty pleksilasin ohi liikkeiden ulkopuolella.

Nyt vuotta myöhemmin Apple Storeen pääsee shoppailemaan ympäri Yhdysvaltoja. Kaikki liikeet ovat siis nyt auki, ainakin toistaiseksi, joskin joissain paikoissa saattaa joutua tekemään esimerkiksi varauksen, jotta ostoksille pääsee.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.