Xiaomin uutuuspuhelin on uusi keskiluokan kunkku?

1
Matti Robinson

Xiaomin uutuuspuhelin on uusi keskiluokan kunkku?
Kiinalaisyhtiön Xiaomi on esitellyt uuden älypuhelimen huippusuositun Mi-brändin alle. Keksihintaluokan kruunusta taistelee tällä kertaa Xiaomi Mi 10S.

Kyseessä on 6,67 tuuman FHD+-resoluution ja 90 hertsin AMOLED-näytöllä varustettu älypuhelin, joka pyrkii tarjoamaan edulliseen hintaan huippuluokan ominaisuuksia. Näytön lisäksi laitteessa on panostettu niin kameraan kuin suorittimeenkin.

Järjestelmäpiirinä on uusi huipputason Snapdragon 870, jonka kaverina on peräti 12 gigatavua LPDDR5-muistia ja 256 gigatavua UFS 3.0 -tallennustilaa.

Kameraan kuuluu puolestaan peräti neljä yksittäistä kameraa, joihin kuuluu 108 megapikselin pääsensori, 8 mgepikselin laajakulmakamera, sekä 2 megapikselin makro- ja syvyyskamerat. Selfie-otoksista vastaa 20 megapikselin kamera.

Mi-sarjalle tuttuun tapaan yhtiössä on siis varmistettu, että speksien numerot ovat kohdallaan, joskin kamerajärjestelmässä ainakin puolet kameroista ovat melko heikkoja.

Laitteistolle virtaa antaa 4780 milliampeeritunnin akku, jonka lataaminen toimii sekä langallisesti että langattomasti noin 30 watin teholla.Valitettavasti tässä vaiheessa ei ole tietoa milloin, jos ollenkaan, Mi 10S saapuu Suomeen. Todennäköisesti laite on kuitenkin tulossa myös Suomeen, sillä muita Mi 10 -sarjan laitteita myydään jo Suomessa. Kiinassa laitteen myynti alkaa perjantaina alkaen noin 425 euron hintaan.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -30%

Xiaomi 13
680 € BIGBOX.FI
728 € CDON
787 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 963 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.