Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Galaxy S20 FE 5G 256 gigatavun tallennustilalla 649 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Galaxy S20 FE 5G 256 gigatavun tallennustilalla 649 euroa
Samsungin viime vuoden syksyllä julkaisema Galaxy S20 FE -puhelinmalli osoittautui erinomaiseksi vaihtoehdoksi edullisempien lippulaivapuhelimien keskuudessa. Mekin tätä laitetta kehuimme arvostelussa. Puhelimen houkuttelevuutta tällä hetkellä lisää hinnanalennus.

Galaxy S20 FE 5G -mallin 256 gigatavun tallennustilan vaihtoehtoa myydään tällä hetkellä 649 eurolla, kun viime aikoina tätä on myyty 729 eurolla.

Tallennustilan lisäksi luurissa on paljon suorituskykyä, iso, nopea ja laadukas näyttö sekä monipuoliset kamerat. Rakenne on muovimateriaalia, mutta totesimme sen olevan kuitenkin laadukasta sellaista, jonka lisäksi puhelin on saanut IP68-luokituksen.

Puhelin saa myös päivityksiä tietoturvaan neljän vuoden ajan ja käyttöjärjestelmä on ajan tasalla, sillä puhelimessa toimii uusin Android 11 -versio. Heikko kohta puhelimessa on akunkesto, joka ei ole ihan parasta mahdollista, mutta puhelin tukee 25W langallista latausta sekä 15W langatonta latausta.Päivän diiliSaatavilla Gigantilta, Elisalta ja DNA:lta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä.
Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.