Sony kiusoittelee uudella huippupuhelimella

Matti Robinson

Sony kiusoittelee uudella huippupuhelimella
Sony valmistelee parhaillaan uusien Xperia-älypuhelimien julkaisua, joka näillä näkymin tapahtuu ensi viikon keskiviikkona eli 14. huhtikuuta. Yhtiö on päättänyt odotellessa julkaista myös parit videot, joilla lämmitellään uutta huippupuhelimen julkaisua.

Erityisesti videoista paljastuu, että uusi, todennäköisesti Sony Xperia 1 III -nimeä kantava, huippulaite pitää sisällään melkoisia kamerakykyjä. Sony viittaa kameraosaamiseen monella tapaa, mutta samalla ohimennen huomioi myös mm. äänentoiston ja pelaamisen.

Kameraosaamisesta mainostetaan niin still-otoksia kuin elokuvakameroita, joten laitteelta on syytä odottaa niin laadukkaita kuvia kuin videoita.

Hiljattain julkaistun raportin mukaan Sony on kasvattanut entisestään johtoa älypuhelinkameroiden sensorien tuottajana, joten kameraosaamiselle on taatusti myös perusteet.
Valitettavasti videoilla ei nähdä juuri tulevaa laitetta, ehkäpä yhtiö haluaa pitää sen täysin salassa toisin kuin eräät (*köh* OnePlus *köh*), joskin vuotoja on jo nähty.

Toisella videoista päädytään muistuttamaan katsojaa, että Sonyssa kyse on valtaisasta viihdeimperiumista, joka osaa myös tekniikan. Niinpä elokuvat, musiikki ja pelaaminen yhdistetään laitteeseen olennaisesti.

Nyt jäljelle jääkin enää itse laitteen julkaisu, joka siis tapahtuu tasan viikon päästä keskiviikkona.Xperia 1 III on virallisesti julkaistu ja lisätietoa siitä saa täältä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -28%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
699 € Power
699 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 968 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Motorola Moto g32 – hinta laskenut -23%

Motorola Moto g32
130 € CDON
169 € Power
204 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -23%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 194 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.