Sony kiusoittelee uudella huippupuhelimella

Matti Robinson

Sony kiusoittelee uudella huippupuhelimella
Sony valmistelee parhaillaan uusien Xperia-älypuhelimien julkaisua, joka näillä näkymin tapahtuu ensi viikon keskiviikkona eli 14. huhtikuuta. Yhtiö on päättänyt odotellessa julkaista myös parit videot, joilla lämmitellään uutta huippupuhelimen julkaisua.

Erityisesti videoista paljastuu, että uusi, todennäköisesti Sony Xperia 1 III -nimeä kantava, huippulaite pitää sisällään melkoisia kamerakykyjä. Sony viittaa kameraosaamiseen monella tapaa, mutta samalla ohimennen huomioi myös mm. äänentoiston ja pelaamisen.

Kameraosaamisesta mainostetaan niin still-otoksia kuin elokuvakameroita, joten laitteelta on syytä odottaa niin laadukkaita kuvia kuin videoita.

Hiljattain julkaistun raportin mukaan Sony on kasvattanut entisestään johtoa älypuhelinkameroiden sensorien tuottajana, joten kameraosaamiselle on taatusti myös perusteet.
Valitettavasti videoilla ei nähdä juuri tulevaa laitetta, ehkäpä yhtiö haluaa pitää sen täysin salassa toisin kuin eräät (*köh* OnePlus *köh*), joskin vuotoja on jo nähty.

Toisella videoista päädytään muistuttamaan katsojaa, että Sonyssa kyse on valtaisasta viihdeimperiumista, joka osaa myös tekniikan. Niinpä elokuvat, musiikki ja pelaaminen yhdistetään laitteeseen olennaisesti.

Nyt jäljelle jääkin enää itse laitteen julkaisu, joka siis tapahtuu tasan viikon päästä keskiviikkona.Xperia 1 III on virallisesti julkaistu ja lisätietoa siitä saa täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Motorola Moto E32s – hinta laskenut -18%

Motorola Moto E32s
129 € CDON
134 € Proshop
154 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 157 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.