Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MobilePay: Korttimaksuja sekä MobilePay-maksuja veloittunut taas tuplana

Janne Yli-Korhonen

MobilePay: Korttimaksuja sekä MobilePay-maksuja veloittunut taas tuplana
MobilePay tiedottaa jälleen sosiaalisessa mediassa, että korttimaksuja sekä MobilePay-maksuja on veloitettu tuplana. Vastaava tapahtui helmikuun aikana.

"Olemme saaneet tiedon, että osalla verkkokauppiaista on veloittunut korttimaksuja sekä valitettavasti myös MobilePay-maksuja tuplana. Maksuja prosessoivat palveluntarjoajat tutkivat häiriötä ja sen syytä parhaillaan. Tiedotamme asiasta, kun lisätietoja ja pahoittelemme tätä", tiedottaa MobilePay muun muassa Twitterissä ja Facebookissa.
Päivitys klo 16.30: MobilePayn mukaan vika on paikallistettu ja maksut hyvitetään vielä tänään.

"Saimme maksupalveluntarjoajien kautta tiedon, että häiriön aiheuttanut vika on paikallistettu ja korjaavat hyvitystapahtumat tehdään vielä tänään. Riippuen vastaanottavasta pankista, hyvitystapahtuma näkyy tilillä 1-3 pankkipäivän viiveellä. Saamamme selvityksen mukaan häiriö koski osaa Visa-korteilla 13.4. tehtyjä kortti- ja MobilePay-maksuja. Pahoittelemme vielä tästä aiheutunutta vaivaa", kommentoitiin MobilePayn Twitter-tilillä.

Vastaavanlainen häiriö tapahtui viimeksi maanantaina 15.2. Tällöin kommentoitiin, että osa MobilePaylla tehdyistä maksuista on veloitettu asiakkailta kahteen kertaan.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.