Garmin esitteli 429 - 479 euron Venu 2-malliston GPS-älykellot

Janne Yli-Korhonen

Garmin esitteli 429 - 479 euron Venu 2-malliston GPS-älykellot
Garmin julkaisi Venu 2 ja Venu 2S GPS-älykellot, joiden tarkoituksena on auttaa käyttäjäänsä elämään paremmin ja terveemmin. Kellot ovat saaneet muutamia uusia ominaisuuksia ja myös akunkestoa on saatu parannettua.

"Venu-tuotemalliston ydinsanoma on usko siihen, että jos elät terveellisesti, elät paremmin", kertoo Garmin-yhtiön maailman­laa­juisen kulut­ta­ja­myynnin vara­toimitus­johtaja Dan Bartel.

"Venu 2-mallisto vie sanomaa eteenpäin tarjoamalla uusia ominaisuuksia, jotka auttavat ymmärtämään paremmin, mitä liikku­jan kehossa tapahtuu. Uusissa älykelloissa on myös liikunta- ja hyvinvointityökaluja, joita käyttä­mällä terveellisten valintojen tekeminen jokapäiväisessä elämässä on helpompaa."
Venu 2 -mallisto on saatavilla kahdessa koossa. Venu 2:ssa kellon runko on 45 mm, ranneke 22 mm ja Venu 2S -mallissa kellon runko on 40 mm, ranneke 18 mm. Kellokehä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja AMOLED-kosketusnäytön päällä on Gorning Gorilla Glass 3 -lasia. Näytön voi asettaa pysymään jatkuvasti päällä.

Kelloissa on parannettu akunkesto sekä latausnopeus.

Venu 2 -kellossa virtaa riittää älykellotilassa jopa 11 päivän ajaksi ja GPS + musiikki-tilassa jopa 8 tunniksi. Venu 2S:n vastaavat ovat 10 päivää ja 7 tuntia. 10 minuutin latauksella saadaan 1 päivää lisää akunkestoa älykellotilassa tai 1 tunti GPS + musiikki-tilassa. Uusi virransäästötila parantaa akun kestoa entisestään.

Kellot tarjoavat useita ominaisuuksia. Näitä ovat mm. jatkuva sykkeenseuranta, fitness-ikä, edistyksellinen unen seuranta Firstbeat Analyticsin vinkeillä, hengityksen seuranta, Pulse Ox, jatkuva stressitason, nesteytyksen ja naisen hyvin­vointiin liittyviä toimintoja (kuukautiskierron seuranta ja raskauden seuranta).

Uusia ominaisuuksia urheiluun liittyen ovat muun muassa Health Snapshot, joka mittaa, tallentaa ja jakaa tärkeimmät hyvinvointitiedot, HIIT-harjoitukset animaatioina näytöllä ja edistyksellisen voimaharjoittelun lajiprofiilissa lihasryhmäkartta ja laajemmat harjoittelu­ominaisuudet.

hiit harjoitus animoituna garmin venu 2s kellon näytöllä

Venu 2/2S -älykelloissa on yli 25 sisäliikunta- ja GPS-sovellusta, mm. kävely, juoksu, pyöräily, allasuinti, golf, pilates ja jooga. Kellot osaavat automaattisesti seurata tapahtumia ulkolajeissa, kuten kävely, juoksu ja pyöräily. Kelloissa on hätätilanteita varten manuaalisesti toimiva hätäviesti, joka lähettää käyttäjän reaaliaikaisen sijainnin valituille yhteyshenkilöille.

Älykkäisiin ominaisuuksiin lukeutuvat musiinkin lataus latteeseen esimerkiksi Spotifystä, ilmoitukset viesteistä sekä Android-käyttäjillä mahdollisuus vastata niihin ja ilmoitukset puheluista. Kello tukee myös Garmin Pay -lähimaksua ja Garminin kaupasta voi ladata esimerkiksi uusia kellotauluja.


Venu 2/2S -mallisto tulee myyntiin toisen vuosineljänneksen aikana suositushintaan 429 - 479 euroa.

Lisätietoa kelloista saa täältä.

Lue myös:


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
99 € DNA
196 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -22%

Realme 11 Pro
268 € Bigbox
308 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 343 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.