>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppin uudet käyttöehdot astuvat voimaan 15. toukokuuta - Jos et hyväksy, WhatsApp muuttuu vähitellen käyttökelvottomaksi

Janne Yli-Korhonen

WhatsAppin uudet käyttöehdot astuvat voimaan 15. toukokuuta - Jos et hyväksy, WhatsApp muuttuu vähitellen käyttökelvottomaksi
Facebookin omistuksessa oleva WhatsApp-pikaviestipalvelu ilmoitti käyttöehtojen muutoksista jo aiemmin tänä vuonna. Muutos sai paljon kritiikkiä ja tämän myötä WhatsApp viivästytti muutoksia kertaalleen. Uudet muutokset tulevat kuitenkin nyt voimaan 15. toukokuuta alkaen. Tämän myötä WhatsApp on ilmoittanut tukisivuillaan, mitä tileille tapahtuu, jos muutoksia ei hyväksy.

WhatsAppin mukaan käyttäjät, jotka eivät ole vielä 15. toukokuuta mennessä hyväksyneet muutoksia, eivät heti menetä sen toimintoja.

Tämän päivän jälkeen WhatsApp jatkaa ilmoitusten lähettämistä käyttäjille, jotka eivät ole niitä vielä hyväksyneet. Jos muutoksia ei vieläkään hyväksy, WhatsAppin toiminnot alkavat vähitellen vähentyä.

Aluksi käyttäjä ei enää pääse käsiksi etusivun keskustelulistaan, mutta saapuviin puheluihin voi edelleen vastata. Ilmoituksista voi kuitenkin edelleen vastata viesteihin ja soittaa takaisin, jos puheluun ei vastannut.WhatsAppin käyttö rajoittuu hiljalleen 15. toukokuuta jälkeen jos ehtoja ei hyväksy

Muutaman viikon rajoitetun käytön jälkeen käyttäjä ei enää saa ilmoitusta saapuvista puheluista ja WhatsApp lopettaa viestien lähettämisen puhelimeen.

Tämän jälkeen WhatsAppin käyttäminen on käytännössä mahdotonta.

Näiden muutosten myötä monet käyttäjät ovat jo jättäneet palvelun ja siirtyneet muun muassa Telegramiin ja Signalin pariin. Uudella palvelulla keskusteluita ei tarvitse aloittaa puhtaalta pöydältä, sillä WhatsAppin keskusteluhistorian saa siirrettyä helposti esimerkiksi Telegramiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.