>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuulotekniikka julkaisi Kuulotesti-sovelluksen - oman kuulon tilan selvittäminen onnistuu älypuhelimella ja kuulokkeilla maksutta

1
Janne Yli-Korhonen

Kuulotekniikka julkaisi Kuulotesti-sovelluksen - oman kuulon tilan selvittäminen onnistuu älypuhelimella ja kuulokkeilla maksutta
Kuulotekniikka on kehittänyt Suomen ensimmäisen Kuulotesti-puhelinsovelluksen, joka on ilmainen Androidilla ja iOS-laitteilla. Tällä sovelluksella voi kotioloissa testata oman kuulon älypuhelimen ja kuulokkeiden avulla.

Kuulotekniikan kuulotestiin tarvitaan älypuhelin, kuulokkeet ja hiljainen tila, jossa ei ole taustamelua. Sovellus soittaa eri taajuuksilla ja voimakkuuksilla pure tone -ääniä. Testimekaniikka on samankaltainen kuin kuulonhuollon ammattilaisten käyttämissä tutkimuksissa. Vasemman ja oikean korvan kuulo testataan erikseen. Monilla kuulo on tarkempi vasemmassa korvassa.

Testi antaa sanallisen arvion käyttäjän sen hetkisestä kuulosta. Lisäksi testin tuloksesta saa halutessaan kuulokäyrän yhdellä eurolla.

– Verkosta löytyy kuulon pikatestejä, joissa testataan sanojen erottamista melun seasta. Kuulotesti-appi on ensimmäinen suomenkielinen sovellus, joka perustuu eri taajuuksilla soitettuihin pure tone -ääniin. Tekniikka on samankaltainen kuin virallisessa kuulontutkimuksessa. Tuloksesta saa halutessaan kuulokäyrän, joka auttaa hoitotarpeen arvioinnissa, kertoo Kuulotekniikan toimitusjohtaja Juha Hakala.
Kuulotesti kertoo käyttäjälle mikäli kuulo on hyvä

Kuulotesti-sovellus kertoo, onko tarvetta hakeutua tarkempaan kuulontutkimukseen. Sovelluksesta kuulokäyrän voi lähettää Kuulotekniikalle, jossa neuvotaan, onko jatkohoito tarpeen. Viralliseen kuulontutkimukseen voi tulla maksutta paikan päälle liikkeeseen varaamalla ajan.

– Kuulokojeiden hankkiminen ja säätäminen onnistuu myös etänä. Olemme avanneet Suomen ensimmäisen kuulokojeiden verkkokaupan, johon kuuluu etäsovituspalvelu. Etäsäädöissä käytetään lähtökohtana joko asiakkaan omaa kuulokäyrää tai Kuulotekniikan tilastodataa, Hakala mainitsee.Lisätietoa Kuulotesti-sovelluksesta saa täältä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.