Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Telia laajentaa Jyväskylän 5G-verkon kattavaksi kesän aikana

Janne Yli-Korhonen

Telia laajentaa Jyväskylän 5G-verkon kattavaksi kesän aikana
Telia on kertonut laajentavansa Jyväskylän 5G-verkon peiton kattavaksi verkoksi kesän ja syksyn aikana. Jyväskylän kerrotaan olevan ensimmäisiä kattavasti 5G-aikaan siirtyvistä kaupungeista.

Vielä kesän kynnyksellä peitto rakentuu kaupungin länsipuolelle Keltinmäen suuntaan, ja rakennustyö jatkuu katkeamatta kesällä ja syksyllä. Rakentaminen on edennyt Keski-Suomessa muutenkin vauhdilla, ja 5G verkko on avattu Jyväskylän lisäksi jo muun muassa Hankasalmella, Jämsässä, Laukaassa ja Äänekoskella.

"5G-verkkomme kattaa jo 70 % Jyväskylän asukkaista, mutta nyt panostamme asiakastyytyväisyyden kehittämiseen varmistamalla alue kerrallaan kunnollisen peiton. Puhelimet uudistuvat vauhdilla 5G-kantaan ja asiakkaat siirtyvät 5G:n käyttäjiksi, joten nyt on oikea aika vahvistaa peittoa kattavaksi", sanoo paikallisjohtaja Milla Hänninen Telialta.Telian mukaan Telian 5G-verkko on jo yli kahden miljoonan suomalaisen käytössä. Oman verkon lisäksi DNA:n ja Telian yhteisesti omistama yhtiö Suomen Yhteisverkko Oy rakentaa Nokian kanssa 5G-verkkoa Pohjois- ja Itä-Suomeen, tällä hetkellä Heinävedelle ja Leppävirralle.
Telian 5G-verkon kuuluvuuden näet täältä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.