Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Telia rakentaa 5G-verkon Turussa kattavaksi kesän ja syksyn aikana

Janne Yli-Korhonen

Telia rakentaa 5G-verkon Turussa kattavaksi kesän ja syksyn aikana
Telia on kertonut Turun 5G-verkon jatkorakentamisesta, jonka myötä verkko tulee kattavaksi Turussa ja lähikunnissa.

5G-peitto täydennetään vielä kesän kynnyksellä kattavaksi Raision ja Naantalin alueella Raisiontieltä Turun telakka-alueelle asti. Toinen rakentamisen painopiste on Kaarinassa, ja rakentaminen jatkuu Turussa katkeamatta kesällä ja syksyllä.

Rakentaminen on edennyt vauhdilla, sillä 5G-verkkoa on käytössä myös mm. Salossa, Liedossa, Loimaalla, Paimiossa ja Pöytyällä.

"Turussa ja Raisiossa 5G-verkkomme kattaa jo lähes 80 % asukkaista ja Naantalissa ja Kaarinassa ollaan lähes yhtä pitkällä, mutta nyt panostamme asiakastyytyväisyyden kehittämiseen varmistamalla alue kerrallaan kunnollisen peiton. Nyt on hyvä aika viimeistellä kesäkaupunki Naantalin 5G-peitto, ja Kaarinan ja Piispanristin kasvavat alueet ovat toinen tärkeä painopiste", sanoo paikallisjohtaja Marko Villa Telialta.Aiemmin Telia kertoi laajentavansa Jyväskylän 5G-verkon peiton kattavaksi verkoksi kesän ja syksyn aikana.
Telian kuuluvuuskartan näet tästä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.