Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola julkaisi erityisen kestävän defy -älypuhelimen

Janne Yli-Korhonen

Motorola julkaisi erityisen kestävän defy -älypuhelimen
Motorola julkaisi Bullitt Group -yhtiön kanssa toteutetun defy -älypuhelimen, joka on suunniteltu kestämään erittäin kovaa käyttöä.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan defy ei ole mikään kovin erikoinen, sillä se muistuttaa pitkälti Moto G9 Play -puhelinta. Laitteessa on Snapdragon 662 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua keskusmuistia, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 5000 mAh akku, 6,5-tuumainen HD+ -näyttö ja 48 megapikselin pääkamera.

Laite kuitenkin eroaa ulkoapäin merkittävästi. IP68-standardin mukaan sertifioitu laite voi olla ainutlaatuisen kaksoistiivistetyn kotelon ansiosta 1,5 metrin syvyydessä jopa 35 minuuttia. Pudotusta laitteen luvataan kestävän 1,8 metrin korkeudesta. Lisäksi laite on MIL SPEC 810H -sotilasstandardin mukaisesti sertifioitu eli se kestää myös äärimmäisiä lämpötiloja, tärinää ja iskuja.defy-puhelin uima-altaan reunalla

Näytön suojaksi on laitettu 0,7 mm paksu Corning Gorilla Glass Victus -lasi. Laitteen mitat ovat 169,8 x 78,2 x 10,9 mm ja painoa on kertynyt 232 gramman edestä.

Motorola defy on saatavilla mustan ja taotun teräksen vihreillä värivaihtoehdoilla. Kuvioidun muotoilun luvataan parantavan otetta ja lisäksi laitteessa on irrotettava kaula- tai rannehihna

Motorola defy tulee myyntiin 329 euron suositushintaan. Se on saatavilla 25. elokuuta alkaen Dustin-kaupasta ja 15. syyskuuta alkaen Gigantilta, Powerilta, Verkkokauppa.comilta, DNA:lta, Elisalta ja Telialta.

Käyttöjärjestelmänä toimii alkuun Android 10, mutta sen luvataan päivittyvän Android 11 -versioon.

Defy puhelimessa on kuvioitu muotoilu sekä irrotettava hihna

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.