Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus ja Oppo tekevät jatkossa entistä tiiviimmin yhteistyötä

Janne Yli-Korhonen

OnePlus ja Oppo tekevät jatkossa entistä tiiviimmin yhteistyötä
Kiinalaisen OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau kertoo OnePlussan keskustelupalstalla, että OnePlus ja Oppo tiivistävät yhteistyötä laitteiden kehityksen suhteen. Kiinalainen elektroniikkayhtiö BBK Electronics omistaa OnePlussan ja Oppon sekä muita valmistajia.

Jo aiemmin nämä valmistajat ovat tehneet yhteistyötä, sillä Pete Lau otti vastuulleen viime vuonna Oppon tuotestrategian valvonnan. Tämän myötä valmistajat integroivat tiimejään ja ovat jakaneet resursseja keskenään. Laun mukaan yhteistyön jälkeen on nähty positiivisia muutoksia, jonka myötä tiiviimpi yhteistyö on kannattavaa.

Tiiviimmän yhteistyön myötä lisääntyneet resurssit pitäisivät näkyä parempina tuotteina ja laitteiden luvataan saavan nopeammin päivityksiä käyttöjärjestestelmään.OnePlussan brändin luvataan pysyvän itsenäisenä. Tämän myötä OnePlus tulee järjestelmään itse omat tilaisuutensa ja julkaisemaan omat tuotteensa. Lisäksi OnePlussan puhelimet tulevat jatkossakin käyttämään OxygenOS-käyttöliittymään Kiinan markkinan ulkopuolella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.