OnePlus ja Oppo tekevät jatkossa entistä tiiviimmin yhteistyötä

Janne Yli-Korhonen

OnePlus ja Oppo tekevät jatkossa entistä tiiviimmin yhteistyötä
Kiinalaisen OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau kertoo OnePlussan keskustelupalstalla, että OnePlus ja Oppo tiivistävät yhteistyötä laitteiden kehityksen suhteen. Kiinalainen elektroniikkayhtiö BBK Electronics omistaa OnePlussan ja Oppon sekä muita valmistajia.

Jo aiemmin nämä valmistajat ovat tehneet yhteistyötä, sillä Pete Lau otti vastuulleen viime vuonna Oppon tuotestrategian valvonnan. Tämän myötä valmistajat integroivat tiimejään ja ovat jakaneet resursseja keskenään. Laun mukaan yhteistyön jälkeen on nähty positiivisia muutoksia, jonka myötä tiiviimpi yhteistyö on kannattavaa.

Tiiviimmän yhteistyön myötä lisääntyneet resurssit pitäisivät näkyä parempina tuotteina ja laitteiden luvataan saavan nopeammin päivityksiä käyttöjärjestestelmään.OnePlussan brändin luvataan pysyvän itsenäisenä. Tämän myötä OnePlus tulee järjestelmään itse omat tilaisuutensa ja julkaisemaan omat tuotteensa. Lisäksi OnePlussan puhelimet tulevat jatkossakin käyttämään OxygenOS-käyttöliittymään Kiinan markkinan ulkopuolella.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -46%

Sony Xperia 5 IV
521 € Dustin Home
799 € Proshop
978 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 964 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 9 – hinta laskenut -39%

Xiaomi Mi 9
498 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 821 €

Motorola Moto G82 – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G82
280 € Hobby Hall
300 € Proshop
310 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 374 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.