WhatsAppiin saapuvat "näet tämän vain kerran" -kuvat ja -videot

Petteri Pyyny

WhatsAppiin saapuvat näet tämän vain kerran -kuvat ja -videot
WhatsAppin Androidin betaversioon ovat saapuneet kauan huhutut katoavat kuvat. Kuvat ja videot voidaan nyt määrittää tuhoutumaan heti, kun ne on kerran nähty.

Ominaisuus eroaa WhatsAppin itsestään tuhoutuvista viesteistä merkittävästi. Jo aiemmin tuotu ominaisuus tuhoaa viestit viikon kuluttua niiden lähetyksestä, mutta uusi "Katso vain kerran" -ominaisuus on tätäkin tiukempi: kuvan tai videon voi avata vain yhdesti ja sen jälkeen sitä ei enää ole olemassa.

Luonnollisesti ominaisuus ei ole täysin vedenpitävä arkaluontoisten tietojen lähettämiseen: ruutukaappauksen ottaminen kuvasta on edelleen mahdollista ja videonkin voi tallettaa ohjelmilla, jotka tallettavat näytöllä näkyvät tapahtumat videoksi.

Uudesta ominaisuudesta uutisoi WABetaInfo. Ominaisuus on tulossa myös iPhonen WhatsAppin betaversioihin lähiaikoina. Aikataulua sille, milloin ominaisuus saapuu varsinaiseen, yleisesti käytössä olevaan WhatsAppiin, ei ole vielä tiedossa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.