Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iPhone 12 -sarjalle 109 euron magneeteilla kiinnittyvän MagSafe -lisäakun

Janne Yli-Korhonen

Apple julkaisi iPhone 12 -sarjalle 109 euron magneeteilla kiinnittyvän MagSafe -lisäakun
Apple esitteli iPhone 12 -sarjan puhelimet viime vuoden lokakuussa. Yksi puhelimissa oleva erikoisuus on magneeteilla kiinnittyvä MagSafe -nimellä kulkeva langaton lataus.

Aiemmin Apple on tarjonnut latausta varten 45 euron MagSafe-laturin, 149 euron MagSafe Duo -laturin sekä erilaisia MagSafe-yhteensopivia suojakuoria.

Nyt Apple julkaisi 109 euron MagSafe-lisäakun, joka kiinnittyy magneettien avulla iPhone 12 -puhelimen takaosaan ja lataa puhelinta langattomasti.

Lisäakku lataa iPhone 12 -sarjan puhelimia 5 watin teholla itsenäisesti. Kun lisäakku liitetty Lightning-liitännän kautta vähintään 20 watin virtalähteeseen, se kykenee lataamaan puhelinta 15W teholla. Virtalähde ja johto myydään erikseen.Akun kapasiteetti on 1460 mAh. Applen mukaan lisäakku varten puhelin tarvitsee vähintään iOS 14.7 -version. Puhelimen Akku-widget näyttää lisäakun varauksen.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.