Android 12 lähenee julkaisuaan: päivitys korjaa beta 3 bugeja

Petteri Pyyny

Android 12 lähenee julkaisuaan: päivitys korjaa beta 3 bugeja
Tuleva Android 12 -käyttöjärjestelmä marssii vauhdilla kohti syyskuussa odotettavaa julkaisuaan. Google julkisti eilen viimeisimmän päivityksen käyttöjärjestelmän kokeiluversioon.

Uusi päivitys keskittyy pääasiassa korjaamaan bugeja, joita tuoreimmasta Android 12 beta 2 -kokeiluversiosta on tähän mennessä löytynyt. Tärkein korjaus liittyy ongelmaan, jossa laite on jäänyt ns. käynnistys-silmukkaan eli sulkee itsensä ja käynnistyy aina vain uudelleen.

Uusin versio on ladattavissa Pixel-puhelimille Googlen sivuilta. Muille laitevalmistajille päivitys tulee jakeluun sitä mukaa kuin valmistajat päivittävät betaversioitaan uusiin. Android 12 -kokeiluversio on ladattavissa useille malleille, mm. OnePlussan 8- ja 9-sarjan laitteille. Laajempi listaus Android 12 -betaversioista löytyy mm. täältä (sivu listaa sekä laitteet, joille virallinen Android 12 tulee aikanaan sekä laitteet, joille beta on jo ladattavissa).Android 12 tulee todennäköisesti saamaan vielä neljännen betaversion. Sen jälkeen Google julkaisee elokuun lopulla julkaisukandidaatin, johon ei tule enää uusia ominaisuuksia, vaan jossa keskitytään viimeisten bugien löytämiseen ennen virallista julkaisua.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100 – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100
200 € Kärkkäinen
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.