Blizzard lykkää Diablo Immortalin julkaisua

Matti Robinson

Blizzard lykkää Diablo Immortalin julkaisua
Blizzard on ilmoittanut lykkäävänsä mobiilipeli Diablo Immortalin julkaisua. Heti julkaisusta polemiikkia – ja meemejä – luonut Diablo Immortal saapuukin älypuhelimille vasta ensi vuoden alussa.

Vuoden 2018 BlizzCon-tapahtumassa paljastettu projekti sai tylyn vastaanoton, kun yleisö odotti PC- tai vähintäänkin konsolijulkaisua ja peliyhtiö paljasti mobiilipelin. Tilannetta ei helpottanut Blizzardin reaktio, erityisesti kysymysosiossa, josta meemi "don't you guys have phones" syntyi.

Alkureaktion jälkeen peli on kerännyt kuitenkin jopa kehuja, ja iso joukko pelaajia, jotka haluavat pelata Diabloa myös muualla kuin kotona, varmasti odottaa peliä herkeämättä. Lisäksi suuttumusta varmaankin on lieventänyt se seikka, että Blizzard on tuomassa PC:lle uutta Diablo 4 -peliä.Ilmeisesti mobiilipelit eivät ole kuitenkaan niin helppo kehitysalusta kuin Blizzard on luullut, sillä pelin julkaisua on puskettu eteenpäin pikku hiljaa. Nyt tämän vuoden sijaan julkaisu lykkääntyykin jo vuoden 2022 alkupuoliskolla.

Blizzardin virallisen tiedotteen mukaan pelikokemuksen ja nk. end game -sisällön säätäminen, sekä ohjaintuen lisääminen, johtavat siihen, ettei peliä saada valmiiksi tämän vuoden aikana.

Hiljattain Blizzardin ongelmat ovat olleet suurempia raastupassa, sillä yhtiöstä on tehty kanteita niin seksuaalisen häirinnän kuin syrjintää ehkäisevän sääntelyn rikkomisesta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.