Blizzard lykkää Diablo Immortalin julkaisua

Matti Robinson

Blizzard lykkää Diablo Immortalin julkaisua
Blizzard on ilmoittanut lykkäävänsä mobiilipeli Diablo Immortalin julkaisua. Heti julkaisusta polemiikkia – ja meemejä – luonut Diablo Immortal saapuukin älypuhelimille vasta ensi vuoden alussa.

Vuoden 2018 BlizzCon-tapahtumassa paljastettu projekti sai tylyn vastaanoton, kun yleisö odotti PC- tai vähintäänkin konsolijulkaisua ja peliyhtiö paljasti mobiilipelin. Tilannetta ei helpottanut Blizzardin reaktio, erityisesti kysymysosiossa, josta meemi "don't you guys have phones" syntyi.

Alkureaktion jälkeen peli on kerännyt kuitenkin jopa kehuja, ja iso joukko pelaajia, jotka haluavat pelata Diabloa myös muualla kuin kotona, varmasti odottaa peliä herkeämättä. Lisäksi suuttumusta varmaankin on lieventänyt se seikka, että Blizzard on tuomassa PC:lle uutta Diablo 4 -peliä.Ilmeisesti mobiilipelit eivät ole kuitenkaan niin helppo kehitysalusta kuin Blizzard on luullut, sillä pelin julkaisua on puskettu eteenpäin pikku hiljaa. Nyt tämän vuoden sijaan julkaisu lykkääntyykin jo vuoden 2022 alkupuoliskolla.

Blizzardin virallisen tiedotteen mukaan pelikokemuksen ja nk. end game -sisällön säätäminen, sekä ohjaintuen lisääminen, johtavat siihen, ettei peliä saada valmiiksi tämän vuoden aikana.

Hiljattain Blizzardin ongelmat ovat olleet suurempia raastupassa, sillä yhtiöstä on tehty kanteita niin seksuaalisen häirinnän kuin syrjintää ehkäisevän sääntelyn rikkomisesta.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -17%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
155 € Multitronic
194 € Proshop
199 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 186 €

Xiaomi Redmi Note 11 Pro – hinta laskenut -16%

Xiaomi Redmi Note 11 Pro
262 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 313 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -15%

Apple iPhone SE (2022)
339 € Swappie
399 € Hobby Hall
524 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 399 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -14%

Xiaomi 12X
483 € Proshop
483 € Hobby Hall
747 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 562 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.