Googlen Play Passin saa pian osana Google One -tilausta

Janne Yli-Korhonen

Googlen Play Passin saa pian osana Google One -tilausta
Google on monipuolistamassa omien maksullisten tilauspalveluiden käyttämistä, sillä 9to5google.com -sivuston mukaan Play Pass -tilauksen saa pian osana Google One -tilausta.

Mahdollisesta Google Onen ja Play Passin niputtimisesta yhden tilauksen alle on saatu viitteitä hiljattain päivitetyn Google One -sovelluksen kautta.

Play Pass on Googlen vuonna 2019 julkaisema kuukausimaksullinen palvelu, jolla saa käyttöönsä satoja pelejä ja sovelluksia ilman mainoksia tai sovelluksen sisäisiä ostoja. Suomessa Play Pass tuli saataville vuoden 2020 lopulla.

Google One puolestaan tarjoaa kuukausimaksua vastaan tällä hetkellä tallennustilaa Driveen ja Google Kuviin sekä esimerkiksi muutamia editointiominaisuuksia Google Kuvat -palvelussa.Play Pass maksaa erikseen 4,99 euroa kuukaudessa tai 29,99 euroa vuodessa, mutta osana One -tilausta Play Passin hinnan kerrotaan olevan edullisempi. Tarkempaa hintaa ei vielä tiedetä.

Googlen erilaisten kuukausimaksullisten tilausten niputtaminen yhteen vastaisi pitkälti Apple One -tilausta, joka sisältää iCloudin, Apple Musicin, Apple Arcaden ja Apple TV+:n. Nykyisen Google Onen ja Play Passin yhdistäminen olisi kuitenkin pieni osa kokonaisuutta, sillä Googlelta löytyy myös esimerkiksi maksulliset YouTube Premium- ja Google Stadia -tilaukset.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.