Maksullinen Google Play Pass on nyt täällä: mukana yli 350 peliä ja sovellusta

Janne Yli-Korhonen

Maksullinen Google Play Pass on nyt täällä: mukana yli 350 peliä ja sovellusta
Googlen maksullisesta Play Pass -palvelusta kuultiin ensimmäisen kerran lähes kaksi kuukautta sitten, kun Play Pass oli testivaiheessa. Play Pass on käytännössä vastine Apple Arcade -pelipalvelulle. Molempien hinta 4,99 dollaria kuukaudessa. Play Pass on tällä hetkellä saatavilla Yhdysvalloissa ja muualla palvelu nähdään "pian".

Google Play Pass -palveluun kuuluu tällä hetkellä yli 350 sovellusta ja peliä. Mukana ovat muun muassa Terraria, Stardew Valley, LIMBO, Star Wars: KOTOR, Monument Valley 2, AccuWeather ja Photo Studio Pro. Palveluun päätyvät pelit ja sovellukset valitsee Google itse ja Google lupaa, että uusia lisätään joka kuukausi.

Google Play Pass palveluun kuuluvat pelitKuukausimaksun ansiosta palveluun kuuluvista peleistä tai sovelluksista ei tarvitse erikseen maksaa, kaikki sovelluksen sisäiset ostokset avautuvat ja sovellukset eivät sisällä mainoksia.

Google Play Passin löytää Google Play -sovelluskaupasta sille tarkoitetusta välilehdestä. Google Play Pass toimii puhelimilla, tableteilla ja Chromebookeilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.