>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussan teaser: Tulossa ei ole taittuvaa puhelinta vaan kyseessä oli alennuskampanja

Puhelinvertailu

OnePlussan teaser: Tulossa ei ole taittuvaa puhelinta vaan kyseessä oli alennuskampanja
OnePlus julkaisi ennen Samsungin tämänpäiväistä julkaisutapahtumaa erikoisen teaser-videon omissa some-kanavissaan.

Selkeästi Samsungin Galaxy-teemaa hyväksikäyttävä video sisälsi puhelimen, joka vaikutti olevan LG:n Dual Screen -ratkaisun tapainen kaksinäyttöinen laite, ja tämän päivän päivämäärän.

Nyt on kuitenkin selvinnyt, ettei OnePlussalla ollutkaan tarkoituksena esitellä tai puhua edes tulevasta taittuvasta tai kaksinäyttöisestä laitteesta, vaan yhtiö aloitti kampanjan amerikkalaisoperaattorin kanssa.

T-Mobilen kampanjassa kiinalaisyhtiön OnePlus 9 -puhelinta myydään puhelinliittymän kylkiäisenä puoleen hintaan ja tästä syystä videolla nähtiin kaksi laitetta, jotka oli yhdistetty taittuvan laitteen tavoin.

Mainos vaikuttaa melkoisen tökeröltä ja sen liittyminen uusiin taitettaviin Galaxy-malleihin oli vähintäänkin arvelluttava, mutta kenties tässäkään tapauksessa ei ole olemassa huono PR:ää, olettaen, että laitteet menevät kaupaksi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.