>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vihdoinkin! WhatsAppin raivostuttavin piirre korjaantuu - osittain

Petteri Pyyny

Vihdoinkin! WhatsAppin raivostuttavin piirre korjaantuu - osittain
WhatsAppin ärsyttävin piirre on ollut jo kauan se, että viestisovellus on pahasti lukittu siihen käyttöjärjestelmään, jolla sovellusta käytetään. Tähän saakka mitään järkevää tapaa ei ole ollut olemassa, jolla koko viestihistorian saisi siirrettyä iPhonesta Androidille - tai toisinpäin. Nyt tähän on vihdoinkin tullut muutos.

Tähän saakka viestihistorian siirtäminen vaikkapa Androidista uuteen Androidiin on ollut suhteellisen kivutonta: pilveen tehdyn varmuuskopion palauttamalla koko viestihistoria on tuotu uudelle puhelimelle. Ongelman on aiheuttanut se, että Androidilla WhatsApp käyttää Google Drivea pilvitallennukseen ja iPhonella Applen omaa iCloudia. Ja näiden välillä tietoja ei ole voinut siirtää käyttöjärjestelmästä toiseen.

WhatsApp esitteli tänään uutta helppoa viestihistorian siirtotyökalua, jolla viestit, ääniviestit, kuvat ja videot saa siirrettyä yhdellä rykäisyllä. Siirtoprosessi muistuttaa kovasti Signalin vastaavaa siirtotapaa. Kaksi puhelinta paritetaan keskenään ja laitetaan vierekkäin pöydälle, jonka jälkeen viestit siirtyvät vanhasta puhelimesta uuteen.Siirrä WhatsApp-keskustelut iPhonesta Androidiin


Uusi siirtotapa on tällä hetkellä tarjolla vain ja ainoastaan tänään julkaistuihin uusiin Samsungin puhelimiin eli Samsung Galaxy Z Fold 3 ja Samsung Galaxy Z Flip 3 -malleihin. Mutta WhatsApp kertoo uuden siirtotoiminnon olevan tulossa myös muihin Android-laitteisiin lähiaikoina.

Ainoaksi ongelmaksi jää uudistuksen jälkeen se, että siirtoa tuetaan vain yhteen suuntaan, eli viestit voi siirtää ainoastaan iPhonelta Androidille - ei toisinpäin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.