>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisi tehokkaamman Galaxy A52s 5G -puhelinmallin

Janne Yli-Korhonen

Samsung julkaisi tehokkaamman Galaxy A52s 5G -puhelinmallin
Samsung julkaisi uuden Galaxy A52s 5G -puhelinmallin. Kuten nimestä saattaa tulla ilmi, uusi malli on erittäin läheistä sukua aiemmin keväällä julkistetulle Galaxy A52 5G -puhelimelle.

Galaxy A52 5G vakuutti monelta osin Puhelinvertailun arvostelussa, mutta yksi sen heikkouksista on heikompi suorituskyky. Tämän ongelman Galaxy A52s 5G korjaa, sillä sisällä on Snapdragon 778G -piiri, joka tarjoaa kun A52 5G:n käyttämään Snapdragon 750G -piiriin nähden selvästi parempaa suorituskykyä.

Muuten ominaisuudet ovat edeltäjään nähden samoja.

6,5-tuumainen Full HD AMOLED-näyttö toimii nopealla 120 hertsin virkistystaajuudella. Taakse on laitettu 64 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakaimella, 12 megapikselin ultralaajakulma, 5 megapikselin syvyyskamera ja 5 megapikselin makrokamera. Etukamerassa on 32 megapikseliä.Akku on 4500 mAh ja se tukee 25W latausta. Käyttömuistia on 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 tai 256 gigatavua. Mitat ovat 159,9 x 75,1 x 8,4 mm ja painoa on 189 grammaa. Laite on myös saanut IP67-luokituksen veden- ja pölynkestävyydelle.

Värivaihtoehdot ovat Awesome Mint, Violet, White ja Black.

Galaxy A52s 5G mintunvärissä

Galaxy A52s 5G:n hinta on Suomessa 449 euroa eli hieman kalliimpi kuin Galaxy A52 5G.

Uutuuden toimitukset aloitetaan syyskuun alussa.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.