Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Fossil esitteli Gen 6 Wear OS -älykellon - Uusi Wear OS 3.0 kuitenkin luvassa vasta vuonna 2022

Janne Yli-Korhonen

Fossil esitteli Gen 6 Wear OS -älykellon - Uusi Wear OS 3.0 kuitenkin luvassa vasta vuonna 2022
Fossil on julkaissut Gen 6 -älykellon, joka hyödyntää Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmää sekä tehokkaampaa Snapdragon järjestelmäpiiriä.

Uusi Googlen ja Samsungin yhteistyössä kehittämä Wear OS 3.0 -käyttöjärjestelmä julkaistiin aiemmin tänä vuonna ja se löytyy ensimmäisenä tuoreista Galaxy Watch4 -älykelloista.

Myös Gen 6 tukee tätä uutta versiota, mutta itse kelloon se saapuu vasta vuoden 2022 aikana.

musta gen 6 älykello edestä näyttö päällä

Kello on jo ennakkotilattavissa valituissa maissa, mutta Euroopan tilannetta ei vielä ole vahvistettu. Hinnat alkavat 299 dollarista.Fossilin mukaan Gen 6 on ensimmäinen älykello Qualcomm Snapdragon Wear 4100+ -piirillä. Edeltäjään nähden piiri on jopa 85 prosenttia tehokkaampi ja kuluttaa vähemmän virtaa.

Plus-piirissä on oma Always-On-suoritin, joka kuluttaa vähemmän virtaa vain aikaa näytettäessä. Piirin parina on gigatavu käyttömuistia ja sisäistä tallennustilaa on 8 gigatavua.

Yhteyksistä vastaavat Bluetooth 5.0 LE, Wifi, GPS ja NFC.

Kellossa on myös sykemittaus ja veren happipitoisuuden mittaus sekä kaiutin puheluita varten.

Gen 6 -älykellot ovat saatavilla 42 ja 44 millimetrin kokoisina, mutta kaikissa käytetään 1.28-tuumaista kosketusnäyttöä. Navigointia voi tehdä myös oikean kyljen kolmella painikkeella.

gen 6 älykellon oikeassa kyljessä on kolme painiketta

Akunkeston luvataan riittävän aktiivisella käytöllä yli 24 tunniksi tai säästäväisemmällä käytöllä jopa useiksi vuorokausiksi. Kello latautuu puolessa tunnissa jopa 80 prosentin verran.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.