DJI julkaisi integroidulla jatkovarrella varustetun OM 5 -vakaimen älypuhelimella kuvaamiseen

Janne Yli-Korhonen

DJI julkaisi integroidulla jatkovarrella varustetun OM 5 -vakaimen älypuhelimella kuvaamiseen
DJI jatkaa suositun Osmo Mobile -tuoteperheen kehitystä ja julkaisi uudistetun DJI OM 5 -käsivakaimen, jota käytetään yhdessä älypuhelimen kanssa valo- ja videokuvaamiseen. Uuden mallin erikoisuus on integroitu jatkovarsi.

OM 5 hyödyntää käytännössä samanlaista magneettista kiinnitystä kuin viime vuonna julkaistu OM 4 -malli. Puhelimeen kiinnitetään pidike, joka kiinnittyy magneetin avulla itse käsivakaimeen.

Uutena lisätarvikkeena on tarjolla magneettinen Fill Light Phone Clamp -pidike sisäänrakennetulla lisävalolla. Sillä on kätevä lisätä valoa kirkkaampia kuvia ja videoita varten.

OM 5:n erikoisuus on kahvan sisällä oleva 215 millimetrin jatkovarsi, joka tarjoaa uudenlaisia kuvakulmia ja kuvausmahdollisuuksia sisällön luomiseen.

DJI OM 5:n jatkovarsi pitkällä kuvaamassa lasta pitämässä tähtisädetikkua kädessäänKahvaan on lisätty myös uusi painike, jolla voi käyttää ja hallita käsivakaimen toimintoja entistä helpommin. Edeltäjään verrattuna DJI OM 5:n kerrotaan olevan kolmanneksen pienempi.

Laitteen kanssa hyödynnetään DJI:n puhelinsovellusta. Ohjelmistoon on lisätty uutena ominaisuutena ShotGuides, joka tarjoaa jopa 30 esiasetettua kuvausopasta aloitteleville kuvaajille. Lisäksi kuvaamiseen on tarjolla esiohjelmoitujen kuvaustiloja ja muita ammattilaistason ominaisuuksia korkealaatuisen videon ja kuvien luontiin.DJI OM 5 tulee myyntiin valkoisena ja harmaana 159 euron kuluttajahintaan. Käsivakaimen mukana toimitetaan magneettinen kiinnitysmekanismi, kolmijalka, rannehihna ja säilytyspussi. Magneettinen Fill Light Phone Clamp -valopidike on saatavana erikseen 49 euron kuluttajahintaan.

Lisätietoa saa täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
740 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 11i
349 € Teleoutlet
778 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -31%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
95 € Multitronic
96 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -30%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
139 € Power
199 € Kärkkäinen
199 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 198 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.