DJI julkaisi integroidulla jatkovarrella varustetun OM 5 -vakaimen älypuhelimella kuvaamiseen

Janne Yli-Korhonen

DJI julkaisi integroidulla jatkovarrella varustetun OM 5 -vakaimen älypuhelimella kuvaamiseen
DJI jatkaa suositun Osmo Mobile -tuoteperheen kehitystä ja julkaisi uudistetun DJI OM 5 -käsivakaimen, jota käytetään yhdessä älypuhelimen kanssa valo- ja videokuvaamiseen. Uuden mallin erikoisuus on integroitu jatkovarsi.

OM 5 hyödyntää käytännössä samanlaista magneettista kiinnitystä kuin viime vuonna julkaistu OM 4 -malli. Puhelimeen kiinnitetään pidike, joka kiinnittyy magneetin avulla itse käsivakaimeen.

Uutena lisätarvikkeena on tarjolla magneettinen Fill Light Phone Clamp -pidike sisäänrakennetulla lisävalolla. Sillä on kätevä lisätä valoa kirkkaampia kuvia ja videoita varten.

OM 5:n erikoisuus on kahvan sisällä oleva 215 millimetrin jatkovarsi, joka tarjoaa uudenlaisia kuvakulmia ja kuvausmahdollisuuksia sisällön luomiseen.

DJI OM 5:n jatkovarsi pitkällä kuvaamassa lasta pitämässä tähtisädetikkua kädessäänKahvaan on lisätty myös uusi painike, jolla voi käyttää ja hallita käsivakaimen toimintoja entistä helpommin. Edeltäjään verrattuna DJI OM 5:n kerrotaan olevan kolmanneksen pienempi.

Laitteen kanssa hyödynnetään DJI:n puhelinsovellusta. Ohjelmistoon on lisätty uutena ominaisuutena ShotGuides, joka tarjoaa jopa 30 esiasetettua kuvausopasta aloitteleville kuvaajille. Lisäksi kuvaamiseen on tarjolla esiohjelmoitujen kuvaustiloja ja muita ammattilaistason ominaisuuksia korkealaatuisen videon ja kuvien luontiin.DJI OM 5 tulee myyntiin valkoisena ja harmaana 159 euron kuluttajahintaan. Käsivakaimen mukana toimitetaan magneettinen kiinnitysmekanismi, kolmijalka, rannehihna ja säilytyspussi. Magneettinen Fill Light Phone Clamp -valopidike on saatavana erikseen 49 euron kuluttajahintaan.

Lisätietoa saa täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -21%

Apple iPhone SE (2022)
419 € Swappie
529 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 529 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
148 € ComputerSalg
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.