>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: hiljattain julkaistu Galaxy A52s jo 50 euron alennuksessa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: hiljattain julkaistu Galaxy A52s jo 50 euron alennuksessa
Samsung julkaisi elokuussa Galaxy A52s 5G -puhelinmallin, joka tarjoaa muuten samat ominaisuudet kuin keväällä julkaistu Galaxy A52 5G -malli, mutta uudemman mallin sisällä on tehokkaampi järjestelmäpiiri. Uutuus on ollut myynnissä vain hieman yli viikon, mutta nyt sitä saa jo alennettuun hintaan.

Galaxy A52s 5G -puhelinta myydään nyt 399 eurolla, kun sen normaalihinta on 449 euroa eli säästöä tulee 50 euroa.

Galaxy A52s 5G:ssä on Full HD+ -tarkkuuden AMOLED-näyttö, joka toimii nopealla 120 hertsin virkistystaajuudella. Takana on neloiskamerajärjestelmä, joka sisältää muun muassa optisella kuvanvakaimella varustetun 64 megapikselin pääkameran.

Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri. Lisäksi laitteessa on 128 gigatavua tallennustilaa. Sisällä on 4500 mAh akku, joka tukee 25W langallista latausta. Puhelin on rakenteeltaan IP67-luokituksen omaava eli se kestää pölyä ja vettä.Galaxy A52s 5G tarjoaa siis paljon samaa kuin aiemmin arvostelussa käynyt Galaxy A52 5G.

Päivän diiliTarjous löytyy Powerilta, Gigantilta, DNA:lta ja Elisalta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.