>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomi: Kolme isoa Android-päivitystä uusille huippukännyköille

Petteri Pyyny

Xiaomi: Kolme isoa Android-päivitystä uusille huippukännyköille
Android-päivitysten pituus alkaa olemaan jo yksi merkittävistä ostoperusteista uusia huippukännyköitä harkittaessa. Aiemmin Nokia ja OnePlus olivat tällä saralla suvereenit ykköset, mutta sittemmin Samsung päätti parantaa omaa päivityslupaustaan merkittävästi. Nyt samalla tielle hyppää myös kiinalainen jätti Xiaomi.

Yhtiö julkaisee syyskuun 15. päivä uudet huippumallinsa, Xiaomi 11T ja Xiaomi 11T Pro -mallit.

Nyt yhtiö on luvannut, että molemmat kännykät tulevat saamaan kolme Android-käyttöjärjestelmän päivitystä ja neljän vuoden tietoturvapäivitykset. Käytännössä puhelimet ehditään julkaista juuri ennen Android 12 -käyttöjärjestelmän julkaisua, joten Xiaomi 11T -sarja julkaistaneen Android 11 varustettuna.

Tällöin molemmille malleille olisi tulossa tulevina vuosina Android-päivitykset Android 12, Android 13 ja Android 14. Sen jälkeen puhelimet tulevat vielä saamaan tietoturvapäivityksiä vuoden 2025 syksyyn saakka.Olemme jo listanneet ne kännykät, joiden tiedetään saavan Android 12 -päivityksen, joten myös Xiaomin tulevat mallit tullaan lisäämään listalle piakkoin.

Xiaomin tulevat huippumallit ovat huhujen mukaan juuri sitä mitä odottaa sopiikin: järjestelmäpiirinä on todennäköisesti Qualcomm Snapdragon 888, näytön odotetaan olevan 120Hz tasolla ja oletettavasti pikalataus on taas asteen nopeampi kuin aiemmin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.