>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 12 -päivitykset: Näille puhelimille Android 12 tulee

Petteri Pyyny

Android 12 -päivitykset: Näille puhelimille Android 12 tulee
Googlen seuraava suuri käyttöjärjestelmäpäivitys tulee olemaan syyskuussa 2021 julkaistava Android 12. Isolle osalle viime vuosina julkaistuista Android-kännyköistä uutuus onkin tulossa päivityksenä. Listaamme tällä sivulla puhelimet, joihin tuleva käyttöjärjestelmäpäivitys on tietojemme mukaan tulossa.

Olemme lisäksi käyneet läpi tarkkaan uudistuksia, joita Android 12 tuo tullessaan, joten kannattaa perehtyä myös tuohon puoleen.

Alla olevat listat pohjautuvat sekä valmistajien omiin lupauksiin että moniin lähteisiin, mm. AndroidUpdateTracker -sivuston listaukseen sekä mm. Googlen listaan beta-ohjelmaan hyväksytyistä laitteista.

Luonnollisesti lista tulee elämään ajan kanssa ja tulemme pitämään sen ajan tasalla: päivitämme mm. listalle ne puhelimet, joille Android 12 on julkaistu, kun se aikanaan ensimmäisille laitteille saapuu. Lisäksi olemme listanneet, jos on jo tiedossa Android 12 olevan tietyn puhelinmallin viimeinen iso päivitys.

Asus

Google

Honor

Motorola

Nokia

OnePlus

Samsung

Sony

Xiaomi

Muista kurkata myös Android 11 -päivitysseurantamme, jossa seuraamme syyskuussa 2020 julkaistun Android 11 vyörymistä kännyköihin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.