Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus: Yhtiömme on kuollut, tuhkasta nousee Oppon sisaryhtiö, uusi OnePlus 2.0

Petteri Pyyny

OnePlus: Yhtiömme on kuollut, tuhkasta nousee Oppon sisaryhtiö, uusi OnePlus 2.0
OnePlus on nyt linjannut miltä yhtiön tulevaisuus jatkossa näyttää. Yhtiö on nyt virallisesti siirretty toimimaan emoyhtiönsä Oppon kanssa tiiviissä yhteistyössä, joka tulee näkymään jatkossa yhä selvemmin.

Käytännössä isoin muutos tulee olemaan se, että OnePlussan oma Android OxygenOS tulee yhdistymään lopullisesti Oppon oman Androidin ColorOS:n kanssa.

Yhtiön toimitusjohtaja Pete Liu painotti, että muutos ei tule muuttamaan OnePlussan filosofiaan millään tavalla, vaan yhtiö pyrkii jatkossakin pitämään käyttöjärjestelmänsä "ytimessä ja DNA:ssa kaiken sen, mitä käyttäjät OxygenOS:ssä rakastavat".

Mielenkiintoisena - ja monen fanin kannalta loistavana - uutisena yhtiö myös vannoi, että jatkossakin OnePlussan käyttöjärjestelmä ja bootloader ovat avoimia. Ilmoitus on isolle osalle kuluttajista merkityksetön, mutta harrastelijoille se tarkoittaa sitä, että OnePlussaan voi jatkossakin asentaa vapaasti myös vaihtoehtoisia Android-käyttöjärjestelmiä, kuten vaikkapa LineageOS:n. Lisäksi avoimen bootloaderin ansiosta kännyköille voidaan tarjota epävirallisia päivityksiä vielä vuosia alkuperäisen tuen päättymisen jälkeenkin.Uusi ColorOS:n ja OxygenOS:n yhdistävä Android tullaan näkemään ensimmäistä kertaa seuraavassa OnePlussan huippumallissa, joka on yhtiön mukaan vuonna 2022 julkaistava OnePlus 10.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.