Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolalta edullinen moto e40

Janne Yli-Korhonen

Motorolalta edullinen moto e40
Motorola päivittää jälleen kerran edullisten puhelimien valikoimaa. Tällä kertaa kyseessä on moto e40 ja sen hinta on Suomessa 149 euroa. Puhelin tulee saataville marraskuussa.

Puhelimessa käytetään isoa 6,5-tuumaista Max Vision IPS LCD -näyttö, joka toimii HD+ (1600 x 720) tarkkuudella sekä nopeammalla 90 hertsin virkistystaajuudella.

Kameraosastolta löytyy 48 megapikselin sensori (f/1.79, 0.8μm), jonka parina on edulliselle puhelimelle tyypilliset kahden megapikselin syvyys- ja makrokamera. Edessä on 8 megapikselin kamera.

Suorituskyvystä vastaa erikoisempi Unisoc T700 -piiri. Samainen piiri löytyy myöskin aiemmin julkaistusta moto g20 -puhelinmallista.

Piiri tukee 4G-yhteyksiä. Samalla hinnalla saa kuitenkin jo Puhelinvertailun arvosteleman moto g50 -puhelinmallin, joka tukee uudempia ja nopeampia 5G-yhteyksiä.



moto e40 miehen kädessä

RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 gigatavua. Tallennustilaa saa muistikortilla laajennettua jopa 1 teratavuun saakka.

Virtaa antaa 5000 mAh akku, jota saa ladattu USB-C -liitännän kautta 10W teholla.

Muita ominaisuuksia ovat yksi mikrofoni, yksi kaiutin, sormenjälkilukija ja Bluetooth 5.0. NFC:tä ei ole, joten lähimaksuja ei voi suorittaa puhelimella. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11, johon Motorola mahdollisesti tuo jossain vaiheessa Android 12 -version päivityksenä.

moto e40 vihreiden kasvien seassa

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.