Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MobilePaylla onnistuu nyt valtion virastojen laskujen maksaminen

Janne Yli-Korhonen

MobilePaylla onnistuu nyt valtion virastojen laskujen maksaminen
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeet lisää MobilePayn maksutavaksi valtion virastojen myyntilaskuihin. Tällä tavoitellaan sähköisen laskutuksen lisäämistä sekä asioimisen helpottamista.

"Yhteistyö MobilePayn kanssa tukee tavoitettamme digitalisoida valtion myyntilaskutusta ja toivommekin, että lähitulevaisuudessa vähintään puolet lähtevistä laskuista välittyisi sähköisesti", sanoo projektipäällikkö Kirsi Launomaa, Valtiokonttori.Paperilaskut voi maksaa skannaamalla laskulla olevan QR-koodin MobilePay-sovelluksella.

Suomi.fi-viestit palveluun ja OmaPostiin saapuneet laskut voi maksaa kätevästi klikkaamalla Maksa MobilePaylla -painiketta, jonka jälkeen maksun hyväksyminen onnistuu sovelluksessa yhdellä pyyhkäisyllä.

Virastot ottavat maksutavan käyttöön vaiheittain. Tavoitteena on, että maksutapa on käytössä henkilöasiakkaiden laskutuksen osalta ensi vuoden aikana. Valviralla, Patentti- ja rekisterihallituksella ja Tuomioistuinlaitoksella maksutapa on ollut käytössä jo keväästä 2021 alkaen.
Lue myös:

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.