Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: tehokas Moto G100 -puhelin nyt 349 eurolla

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: tehokas Moto G100 -puhelin nyt 349 eurolla
Mainiolla suorituskyvyllä varustettua Moto G100 -puhelinmallia saa nyt alennettuun hintaan.

Motorolan Moto G100 -puhelinmallia myydään nyt 349 eurolla, kun viime aikoina kyseistä luuria on myyty 399 eurolla. Hinta on laskenut selvästi keväästä, kun puhelin saapui myyntiin 499 euron hinnalla.

Tämän puhelimen erikoisuus on Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa erittäin hyvää suorituskykyä tässä hintaluokassa.

Edessä on 6,7-tuumainen 21:9-kuvasuhteen Full HD+ (2520 x 1080) LCD-näyttö, joka toimii 90 hertsin virkistystaajuudella. Virtaa ja pitkää käyttöaikaa tuottaa 5000 mAh akku.

Taakse on laitettu 64 megapikselin pääkamera. Tämän parina on 16 megapikselin ultralaajakulmakamera 117 asteen näkymällä sekä makrokuvaus ominaisuudella. Tämän kameran ympärillä on myös rengasvalo auttamassa makrokuvaamista. Lisäksi takana on myös 2 megapikselin syvyyskamera sekä ToF-sensori tarkentamista varten.Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11. Kyseinen puhelin tukee myöskin Motorolan Ready For -alustaa, jonka avulla puhelimen saa yhdistetty televisioon tai muuhun isompaan näyttöön.

Päivän diiliTarjous löytyy DNA:lta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.