Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pixel 6 ja Pixel 6 Pro saapuivat Verkkokauppa.comin valikoimiin

Janne Yli-Korhonen

Pixel 6 ja Pixel 6 Pro saapuivat Verkkokauppa.comin valikoimiin
Google ei tuo puhelimiaan Suomessa virallisesti myyntiin, mutta jälleenmyyjistä esimerkiksi Verkkokauppa.com tuo. Näin on nyt myös käynyt uusien Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimien kohdalla.

Google kertoi Euroopassa puhelimien maksavan 649 euroa ja 899 euroa. Verkkokauppa.comilla hinnat ovat kuitenkin selvästi korkeammat, sillä Pixel 6:n hinnaksi on laitettu 899 euroa ja Pro-versiolle puolestaan 1199 euroa.

Pixel 6:n toimitukset aloitetaan viikolla 46 eli maanantaina 15. - sunnuntaina 21. marraskuuta ja 6 Pron toimitukset myöhemmin marraskuussa tai joulukuun alussa.

Kummassakin mallissa käytetään Googlen Tensor -järjestelmäpiiriä. Pixel 6:ssa on 6,4 tuuman ja 90 hertsin Full HD -näyttö, kun Pro-mallissa on 6,7 tuuman ja 120 hertsin QHD-näyttö. Kamerapuolella molemmista kännyköistä löytyy 50 megapikselin pääkamera ja 12 megapikselin ultralaajakulmakamera. Pro-mallista löytyy näiden lisäksi myös 48 megapikselin telekamera.Pixel 6 -puhelimen löydät Verkkokauppa.comista täältä ja Pro-version täältä.

Myös aiemmin esitelty Pixel 5a 5G on Verkkokauppa.comin valikoimissa, mutta sille ei ole vielä annettu hintaa tai tarkempaa saatavuutta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.