HONOR 50 nyt saatavilla Suomessa

Janne Yli-Korhonen

HONOR 50 nyt saatavilla Suomessa
HONOR teki paluun Suomen puhelinmarkkinoille hiljattain julkaisemalla HONOR 50 -puhelimen. Uutuus on ennakkotilauskampanjan jälkeen nyt saatavilla Suomessa.

Hintaa puhelimella on 6+128 gigatavun version osalta 499 euroa ja 8+256 gigatavun osalta 599 euroa.

Ennen ostamista kannattaa lukea Puhelinvertailun näkemys Honor 50 -puhelimesta.

Puhelimen kohdalla on panostettu etenkin näyttöön, väreihin ja muotoiluun, joilla puhelimen kerrotaan erottuvan kilpailijoista. Teknisten ominaisuuksien osalta puhelin ei erotu kilpailijoista, sillä edullisemmalla hinnalla saa samaa tai jopa parempaa rautaa.
Kokonaisuutena puhelin on kuitenkin onnistunut vakuuttamaan kuluttajat, sillä HONORin mukaan laite on noussut Suomessa heti suosituimpien joukkoon.

"Odotettu uutuuspuhelimemme saapui Suomen markkinoille vasta kaksi viikkoa sitten ja nousi saman tien suosituimpien älypuhelinten joukkoon. Erityisesti HONOR 50 -mallin erikoisvärit ovat herättäneet suurta kiinnostusta", kertoo Suvi Surenkin, HONOR Suomen markkinointijohtaja.Puhelimen värivaihtoehdot ovat Frost Crystal, Emerald Green ja Midnight Black. Näistä Frost Crystal on noussut suomalaisten suosikiksi.

HONOR Finlandin myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi kertoo, että jopa 66 prosenttia myydyistä HONOR 50 -malleista ovat olleet väreiltään muita kuin mustia.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € CDON
338 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto Razr 2022
849 € Lenovo
1066 € CDON
1149 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1149 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.