Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Poco M4 Pro 5G saapui myyntiin Suomessa - rajoitetun ajan hinta alle 200 euroa

Janne Yli-Korhonen

Poco M4 Pro 5G saapui myyntiin Suomessa - rajoitetun ajan hinta alle 200 euroa
Noin kuukausi sitten julkaistu Poco M4 Pro 5G -puhelinmalli on nyt saatavilla Suomessa. Tämä puhelin on saatavana vain Elisalta.

Alkuun puhelinta myydään Early Bird -tarjouksena, joka on voimassa 3. - 23.12.2021 eli tämä voi olla hyvä vaihtoehto joululahjaksi.

Puhelinta myydään tarjouksessa 188 euron hinnalla, kun normaalihinnaksi kerrotaan 248 euroa. Toimitukset alkavat viikolla 49.

Puhelin on saatavilla mustana, sinisenä ja keltaisena.

Poco M4 Pro 5G takaa keltaisessa värissä

Tämä edullinen puhelin tarjoaa muun muassa 6,6-tuumaisen Full HD+ -näytön 90 hertsin virkistystaajuudella, stereokaiuttimet, 50 megapikselin pääkameran, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä MediaTekin Dimensity 810 -piirin 5G-yhteykseksillä.Lisätietoa saa täältä.

Puhelimen myyntiintulosta kertoi ensimmäisenä Mobiili.fi.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.