Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 12 Go edition tekee edullisista puhelimista nopeampia

Janne Yli-Korhonen

Android 12 Go edition tekee edullisista puhelimista nopeampia
Google julkaisi täysiverisen, paljon uudistuksia tuovan Android 12 -käyttöjärjestelmäversion lokakuun aikana, jonka jälkeen se alkoi saapua ensimmäisille puhelimille. Nyt Google on esitellyt Android 12 Go edition -version, joka tulee saataville puhelimille vuoden 2022 aikana.

Go edition -versio on kevyempi versio normaalista käyttöjärjestelmästä ja se on suunnattu edullisiin puhelimiin, joissa on RAM-muistia 2 gigatavua tai vähemmän.

Googlen mukaan Android 12 Go edition nopeuttaa sovellusten avaamista jopa 30 prosentilla ja samalla tekee animaatioista sulavampia. Go-versio kykenee säästämään tallennustilaa ja akunkestoa siirtämällä käyttämättömät sovellukset lepotilaan.Paremman suorituskyvyn lisäksi uusi Go-versio parantaa myös tietoturvaa. Normaalin version yksityisasetusten keskus saapuu Go-versioon ja se osaa myös näyttää näytön yläreunassa, mikäli sovellus käyttää parhaillaan kameraa tai mikrofonia. Tietenkin myös Android 12:n Material You -uudistukset tulevat Go-versioon.Android 12 Go edition saapuu ensimmäisille laitteille vuoden 2022 aikana, mutta tarkkaa päivämäärää ei tästä annettu. Ensimmäinen Go-versio julkaistiin vuonna 2017 ja Googlen mukaan Go-versiota hyödyntäviä laitteita on käytössä yli 200 miljoonaa.

Lue myös:


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.