Android 12 tuli jakeluun Samsung Galaxy S10 -sarjalle

Petteri Pyyny

Android 12 tuli jakeluun Samsung Galaxy S10 -sarjalle
Samsung on viimeisen parin vuoden ajan päättänyt panostaa isolla kädellä siihen, että yhtiön kännykkämallistoon saapuu uusin Android-versio mahdollisimman nopeasti.

Nyt linja näyttää pitävän, kun yhtiö on pistänyt Android 12 -päivityksen jakeluun ainakin kolmelle Samsung Galaxy S10 -sarjaan kuuluvalle laitteelle.

SamMobile kertoo uutisessaan, että Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ ja Samsung Galaxy S10e ovat saaneet Android 12 -päivityksen tänään Saksassa.

Lähes kaikki valmistajat jakelevat päivitykset "nykäyksitäin", joten Suomessa päivitystä ei välttämättä ole vielä tänään tai huomennakaan tarjolla. Mutta se, että päivitykset alkoivat Saksassa, tarkoittaa kuitenkin sitä, että päivitys on jo valmis ja se tulee taatusti suomalaistenkin Samsung-käyttäjien tarjolle lähiaikoina.Samsung Galaxy S10 -sarja julkaistiin vuonna 2019 ja malliston ensimmäiset laitteet tulivat myyntiin Android 9 -käyttöjärjestelmällä varustettuna.

Täältä voit lukea katsauksemme siitä, mitä Android 12 uudistaa Androidissa.

Lisäksi laaja listauksemme kaikkien valmistajien Android 12 -päivityksistä löytyy täältä. Päivitämme listaa jatkuvasti.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.