Paljastaako pantetti Fold-seuraajan useammalla saranalla?

Matti Robinson

Paljastaako pantetti Fold-seuraajan useammalla saranalla?
Nyt kun useamman näytön taittuvat älypuhelimet sekä taittuvilla näytöillä varustetut älypuhelimet ovat rantautuneet markkinoille on tietysti aika katsoa mitä teknologia pitää sisällään tulevaisuudessa.

Ensiksi mainittujen osalta Microsoftin joulun alla hakema patentti saattaa kertoa tulevasta Surface Trio -laitteesta, joka pitää sisällään peräti kolme näyttöä, joita voi käyttää yhtenä isona näyttönä tai pienenä älypuhelinnäyttönä.

Samantapaista ratkaisua pohtii myös Samsung, sillä siltäkin on nyt paljastunut patentti, jossa laite taittuu kahdesta kohdasta.

Tällainen ratkaisu tarjoaisi merkittävästi enemmän näyttöpinta-alaa auki ollessaan, mutta on todennäköisesti huomattavasti vaikeampi toteuttaa.

Kiinni ollessa laitteen näyttönä toimisi yksi kolmasosa päänäytöstä, joka taittuu ulospäin laitteen ulkopuolelle muun näytön ollessa sisäpuolella.Patentin mukaan elektroniikka ja akut on jaettu jokseenkin tasaisesti puhelimen kahteen ulommaiseen osaan. Tavallisten älypuhelinkomponenttien lisäksi laitteesta löytyisi mm. HDMI-liitäntä. Sormenjälkilukija olisi sijoitettu näytön alle.

Luonnollisesti Samsungin kaltainen teknologiajätti hakee patentteja, joita se ei koskaan tule käyttämään, joten on mahdollista, että tämäkin jää tekemättä – ainakin lähitulevaisuudessa.

LetsGoDigital on julkaissut myös renderikuvia, jollaiselta laite saattaisi näyttää patentin perusteella.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -33%

Motorola Razr 40 Ultra
783 € CDON
1170 € Dustin Home
1179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1160 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.