Garminin vívomove Sport-hybridiälykello yhdistää viisarit ja kosketusnäytön

Janne Yli-Korhonen

Garminin vívomove Sport-hybridiälykello yhdistää viisarit ja kosketusnäytön
Garmin on tänään esitellyt CES 2022-tapahtumassa uusia puettavia laitteita. Uusi vívomove Sport-hybridiälykello yhdistää muodikkuuden ja kattavat terveys- ja hyvinvointi­omi­nai­suudet.189 euroa maksava vívomove Sport-kello muistuttaa perinteistä rannekelloa. Siinä on kuitenkin älykkäitä ominaisuuksia, sillä oikeat, liikkuvat viisarit siirtyvät sivuun paljastaen kätketyn kosketusnäytön. Garmin kertoo, että viisarit siirtyvät sivuun, kun näyttöä koskettaa.

"vívomove kuuluu Garmin-älykellomallistoon, ja nyt siihen on tullut uutena lisäyksenä vívomove Sport-malli", kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamarkkinoinnin varatoimitusjohtaja Susan Lyman.

"Älykellosta on hyötyä vain, jos sitä käytetään. Ja koska tiedämme, että monet haluavat edelleen käyttää perinteistä, oikeilla viisareilla varustettua kelloa, valikoimassamme on edullisen hintaluokan vívomove Sport, jossa ajaton analoginen kello yhdistyy älytoimintoihin."Garmin vivomove Sport kello neljässä eri värissä

Värivaihtoehdot


Terveys- ja hyvinvointiominaisuuksiin kuuluvat muun muassa hengitystahdin seuranta, Pulse Ox1-happisaturaation seuranta, unen seuranta ja sykkeen mittaaminen. Lisäksi Body Battery -toiminto seuraa kehon energiatason vaihtelua ja naisille on tarjolla kuukautiskierron ja raskauden seuranta.Kello sopii aktiiviseen elämäntapaan. Sillä voi seurata esimerkiksi askelmäärää, kalorinkulutusta ja tehominuutteja. Matkan ja vauhdin mittaamista varten kello tulee olla yhteydessä älypuhelimeen, sillä sisäänrakennettua GPS-yhteyttä ei ole.

Akkua riittää älykellotilassa jopa 5 päiväksi. Kellolla voi vastaanottaa ilmoituksia älypuhelimesta. Android-laitteilla voi myös vastata tekstiviesteihin. Muuten kello toimii yhteen myös iPhone-puhelimien kanssa.

Lisätietoa uutuudesta saa täältä.

Lue myös:


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -23%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 194 €

Motorola Moto G53 – hinta laskenut -23%

Motorola Moto G53
99 € Telia
129 € Power
161 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 129 €

OnePlus 12R – hinta laskenut -17%

OnePlus 12R
499 € Gigantti
499 € Telia
569 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.