Pelaajille oma älykello: Razer X Fossil Gen 6

Matti Robinson

Pelaajille oma älykello: Razer X Fossil Gen 6
Muotibrändi Fossil on solminut erikoisen sopimuksen pelilaitevalmistaja Razerin kanssa. Yhtiöiden yhteistyön tuloksena julkaistaan uusi Razer X Fossil Gen 6 älykello.

Luonnollisesti Razerin brändin tuntien älykello on suunnattu erityisesti pelaajille ja tulee siten tarjoamaan lisäarvoa pelihimoiselle kansalle tavalliseen Fossilin älykelloon verrattuna.

Kuten nimestä voi päätellä on kellon pohjana Fossilin Gen 6 -älykello, jota maustetaan Razerin ohjelmistolla. Wear OS:ää pyörittävä älykello tarjoaa Razer-teemaisia kellotauluja niin analogisesta kuin digitaalisesta kellotaulusta pitävälle.

Ilmeisesti Fossil ei ole ollut kuitenkaan liian innossaan RBG-valojen lisäämisestä oman brändin oheen, joten Chroma-tuella varustettua ledinauhaa ei kellossa nähdä.


Razerin tutut värit löytyvät kellotauluista

Sen sijaan kellotauluihin Chroma-väriä saa. Kellotaulun ulkoreunus valaistuu Chroma-tyylisesti neljällä eri asetuksella, joka on huomattavasti hienovaraisempi efekti kuin itse laitteen valaiseminen.Kellon kanssa saatavilla olevat muovirannekkeet soveltuvat myös Razer-fanille, sillä ne on väritetty brändistä tuttujen mustan ja vihreän värein.

Teknisesti kello on hyvin tuttu Fossil Gen 6 -älykello. 44 millimetrin kokoinen kello tarjoaa 1,28 tuuman OLED-näytön, 8 gigatavua tallennustilaa, gigatavun RAM-muistia, Snapdragon Wear 4100+ -suorittimen ja Wear OS 2 -käyttöjärjestelmän.

Fossil tekee laitteita rajatusti vain 1337 kappaletta (heh) ja myynti alkaa tammikuun 10. päivä 329 dollarin eli n. 290 euron hintaan.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Lite – hinta laskenut -23%

Xiaomi 13 Lite
361 € CDON
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 467 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -22%

Sony Xperia 1 V
999 € Gigantti
999 € Proshop
999 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 1282 €

Realme C30 – hinta laskenut -14%

Realme C30
86 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -14%

Oppo Reno10 Pro
467 € CDON
733 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 541 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.