Amazfit GTR 3 ja GTS 3 -älykellot saatavilla nyt 169 euron hinnalla

Janne Yli-Korhonen

Amazfit GTR 3 ja GTS 3 -älykellot saatavilla nyt 169 euron hinnalla
Xiaomi MiOT-ekosysteemiin kuuluva Amazfit julkisti lokakuussa GTR 3 Pro, GTR 3 ja GTS 3 -älykellot. Suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä East & West Distribution Oy on ilmoittanut, että GTR 3 ja GTS 3 kellot ovat nyt myynnissä Suomessa. Kellot ovat tosin olleet saatavilla jo jonkin aikaa, ja myös GTR 3 Pro-mallia saa, vaikka tätä tiedotteessa ei mainita.

GTR 3 ja GTS 3 maksavat kumpikin 169 euroa. GTR 3:n jälleenmyyjät näet tästä ja GTS 3:n jälleenmyyjät löydät täältä. Pro-malli maksaa puolestaan hieman yli 200 euroa.

Kelloissa käytetään suomenkielistä Zepp OS -käyttöjärjestelmää, joka tarjoaa hyvin toimintoja liikunnan sekä hyvinvoinnin seuraamiseen. Käyttöjärjestelmä on myös vähävirtainen, jonka myötä kellojen akunkestoksi luvataan 6 päivää tai enemmän.GTR 3 Pro ja GTR 3 käyttävät pyöreää näyttöä, kun taas GTS 3:ssa on neliömäinen näyttö.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.