Suunto julkaisi kevyen Suunto 5 Peak multisport-kellon jopa 100 tunnin akunkestolla

Janne Yli-Korhonen

Suunto julkaisi kevyen Suunto 5 Peak multisport-kellon jopa 100 tunnin akunkestolla
Suunto julkaisi Puhelinvertailun testissä olleen Suunto 9 Peak -kellon kaveriksi Suunto 5 Peak -mallin. Uusi vaihtoehto on suunnattu käyttäjille, jotka etsivät etenkin kevyttä ja kompaktia kelloa pitkällä akulla.

Suunto 5 Peak on jatkoa Suunto 5 -mallille. Uusi malli on kuitenkin 41% kevyempi. Painoa uutuudella on vain 39 grammaa. Kello on myös säänkestävä ja vesitiivis. Materiaalina käytetään ruostumatonta terästä, mutta muuten käytössä on muovi.

Näyttö on kooltaan 1,1-tuumainen. Itse kellon mitat ovat 12.9 mm x 43 mm.

Yksi uutuuden keskeisimpiä ominaisuuksia on pitkä akunkesto, sillä Retki-tilassa akkua piisaa jopa 100 tunniksi.

Lisäksi kellossa on rannesykemittaus, musiikkiohjaimet esimerkiksi äänenvoimakkuuden säätämiseen, sisäinen GPS-yhteys, käännöksittäinen navigointi, erilaiset reittisuositukset sekä yli 80 urheilutilaa.

Kellon hinta on 299 euroa. Suunto 5 Peak on ennakkotilattavissa valituilla suunto.com-markkinoilla 20. tammikuuta ja ostettavissa valittujen eurooppalaisten jälleenmyyjien ja suunto.com-verkkokaupan kautta 1. helmikuuta. Maailmanlaajuisesti kello on hankittavissa kevään aikana.Lisätietoa saa täältä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.