Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Pixel 6-puhelimen hinta laskenut 100 eurolla Verkkokauppa.comilla

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Pixel 6-puhelimen hinta laskenut 100 eurolla Verkkokauppa.comilla
Google julkisti lokakuussa Pixel 6 ja Pixel 6 Pro puhelimet. Google ei tuonut näitä laitteita virallisesti myyntiin Suomessa, mutta jälleenmyyjistä Verkkokauppa.com nämä toi saataville.

Google kertoi Euroopassa puhelimien maksavan 649 euroa ja 899 euroa. Verkkokauppa.comin hinnat kuitenkin yltävät selvästi korkeammalle, sillä Pixel 6:n hinnaksi on laitettu 899 euroa ja Pro-versiolle puolestaan 1199 euroa.

Nyt kuitenkin Pixel 6:sta myydään 100 euroa edullisemmalla hinnalla eli hinta on nyt 799 euroa. Hinta on toki edelleen korkea, mutta nyt se on edes hieman parempi vaihtoehto.

Pixel 6:ssa on muun muassa 6,4 tuuman Full HD -näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella, 50 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera, Googlen Tensor -järjestelmäpiiri, 128 gigatavua tallennustilaa, stereokaiuttimet ja IP68-luokitus.Päivän diiliTarjous löytyy Verkkokauppa.comilta. Tarjous on voimassa 30.1.2022 asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.