K-Ruoka -sovellus uudistuu - tekee ruoan tilaamisesta entistä sujuvampaa

Janne Yli-Korhonen

K-Ruoka -sovellus uudistuu - tekee ruoan tilaamisesta entistä sujuvampaa
K-Ruoka -mobiilisovellus uudistuu helmikuun aikana, Kesko tiedottaa. Uudistuksen myötä miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää omaava sovellus tekee ruoan tilaamisesta entistä sujuvampaa.

"Olemme Suomen ruoan verkkokaupan markkinajohtaja, ja kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita. Yhä useampi tekee tilauksensa tulevaisuudessa puhelimella, ja uusi sovellus tekee siitä entistä helpompaa", Keskon ruoan verkkokaupan ja digitaalisten palvelujen johtaja Antti Rajala taustoittaa.



Keskon mukaan sovellukseen on luvassa useita parannuksia, joita on kehitetty ja testattu syksyn ajan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Käyttäjä voi aloittaa tilauksen tekemisen tietokoneen selaimella ja viimeistellä sen sovelluksella, jossa selaimella tehtyyn tilaukseen voi myös lisätä tuotteita myöhemmin. Yksittäisten kauppojen verkkoon räätälöimät valikoimat kuten pientuottajien tai palvelutiskin tuotteet, ovat paremmin asiakkaiden saatavilla.




Asiakaspalautteen perusteella myös esimerkiksi tuotetietojen selailua on uudistettu.

Kesko kertoo, että uudistuneen verkkokaupan lisäksi K-Ruoka-sovellus tarjoaa Plussa-jäsenille jatkossa yhä enemmän personoituja etuja ja ominaisuuksia.

Jo tähän mennessä asiakas on voinut esimerkiksi tarkastella omien ostostensa ilmasto-, kotimaisuus- ja ravitsemustasoja sekä saada tarjouksia niistä tuotteista, joita useimmiten ostaa.

Plussa-jäsenille on luvassa myös uusi Ruokavuotesi-tarina -ominaisuus.

Tämä summaa asiakkaan ostokset ja huippuhetket vuoden 2021 Plussa-ostosten perusteella visuaalisesti kiinnostavassa muodossa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Samsung Galaxy Note20 Ultra – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy Note20 Ultra
599 € Teleoutlet
945 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 966 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -28%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
97 € Hobby Hall
103 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 95 €

Motorola Defy (2021) – hinta laskenut -21%

Motorola Defy (2021)
232 € CDON
329 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 293 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.