K-Ruoka -sovellus uudistuu - tekee ruoan tilaamisesta entistä sujuvampaa

Janne Yli-Korhonen

K-Ruoka -sovellus uudistuu - tekee ruoan tilaamisesta entistä sujuvampaa
K-Ruoka -mobiilisovellus uudistuu helmikuun aikana, Kesko tiedottaa. Uudistuksen myötä miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää omaava sovellus tekee ruoan tilaamisesta entistä sujuvampaa.

"Olemme Suomen ruoan verkkokaupan markkinajohtaja, ja kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita. Yhä useampi tekee tilauksensa tulevaisuudessa puhelimella, ja uusi sovellus tekee siitä entistä helpompaa", Keskon ruoan verkkokaupan ja digitaalisten palvelujen johtaja Antti Rajala taustoittaa.Keskon mukaan sovellukseen on luvassa useita parannuksia, joita on kehitetty ja testattu syksyn ajan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Käyttäjä voi aloittaa tilauksen tekemisen tietokoneen selaimella ja viimeistellä sen sovelluksella, jossa selaimella tehtyyn tilaukseen voi myös lisätä tuotteita myöhemmin. Yksittäisten kauppojen verkkoon räätälöimät valikoimat kuten pientuottajien tai palvelutiskin tuotteet, ovat paremmin asiakkaiden saatavilla.
Asiakaspalautteen perusteella myös esimerkiksi tuotetietojen selailua on uudistettu.

Kesko kertoo, että uudistuneen verkkokaupan lisäksi K-Ruoka-sovellus tarjoaa Plussa-jäsenille jatkossa yhä enemmän personoituja etuja ja ominaisuuksia.

Jo tähän mennessä asiakas on voinut esimerkiksi tarkastella omien ostostensa ilmasto-, kotimaisuus- ja ravitsemustasoja sekä saada tarjouksia niistä tuotteista, joita useimmiten ostaa.

Plussa-jäsenille on luvassa myös uusi Ruokavuotesi-tarina -ominaisuus.

Tämä summaa asiakkaan ostokset ja huippuhetket vuoden 2021 Plussa-ostosten perusteella visuaalisesti kiinnostavassa muodossa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Nokia G11 – hinta laskenut -21%

Nokia G11
105 € Dustin Home
133 € CDON
143 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 133 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.