Garminin Instinct 2 -älykellomallisto lupaa jopa rajatonta akunkestoa

Janne Yli-Korhonen

Garminin Instinct 2 -älykellomallisto lupaa jopa rajatonta akunkestoa
Garmin julkaisi Instinct 2 -malliston kellot eli 45 mm Instinct 2- ja 40 mm Instinct 2S-mallit. Jälkimmäisen kerrotaan sopivan paremmin ohuempaan ranteeseen ja naisille.

Instinct 2 ja Instinct 2S ovat saatavilla 369 - 519 euron suositushintaan.

Normaalin version lisäksi Instinct 2 on saatavilla neljässä tarkoituksenmukaisesti suunnitellussa versiossa: Surf, Tactical, Camo ja dēzl.

Surf Editions on suunniteltu erityisesti laine-, purje- ja leijalautailuun. Tactical Editions sopii parhaiten armeijahenkilöstön käyttöön. Camo Editions tarjoaa tumman- tai vaaleanharmaan camo-värityksen, jotka auttavat käyttäjäänsä erottumaan ympäristöstään tai sulautumaan siihen. Dēzl Edition puolestaan on suunnattu erityisesti ammattikuljettajille ja sisältää erilaisia lyhyitä taukoharjoituksia.

Garmin Instinct 2 kello edestä

Lisäksi joihinkin malleihin on saatavilla Solar-versio, jolloin kello käyttää aurinkoenergiaa ja siten tarjoaa pidempää akunkestoa. Aurinkoenergiaa käytetään myös hiljattain julkistetuissa Fenix 7 -sarjan kelloissa.

Akunkeston osalta Garmin tekee kovan lupauksen 45 mm Instinct 2 Solar-mallin osalta. Tämän luvataan tarjoavan jopa rajatonta akunkestoa, kun kelloa käytetään älykellotilassa.Kaikissa malleissa on kattavat hyvinvointi- ja terveysominai­suudet, mm. VO2 Max ja unen laadun pisteytys.

"Monia päivittäisessä elämässä hyödyllisiä ominaisuuksia sisältävä Instinct 2-mallisto on suunniteltu kestämään ja erottumaan joukosta", kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimi­tusjohtaja Dan Bartel.

"Instinct 2-mallistossa jännittävät värivaihtoehdot on yhdistetty alan johtavaan Garmin-rannelaitetekniikkaan. Instinct 2 on enemmän kuin pelkkä älykello, sen avulla elät juuri omanlaistasi elämää."Lisätietoa kelloista saa täältä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.