Garminin Instinct 2 -älykellomallisto lupaa jopa rajatonta akunkestoa

Janne Yli-Korhonen

Garminin Instinct 2 -älykellomallisto lupaa jopa rajatonta akunkestoa
Garmin julkaisi Instinct 2 -malliston kellot eli 45 mm Instinct 2- ja 40 mm Instinct 2S-mallit. Jälkimmäisen kerrotaan sopivan paremmin ohuempaan ranteeseen ja naisille.

Instinct 2 ja Instinct 2S ovat saatavilla 369 - 519 euron suositushintaan.

Normaalin version lisäksi Instinct 2 on saatavilla neljässä tarkoituksenmukaisesti suunnitellussa versiossa: Surf, Tactical, Camo ja dēzl.

Surf Editions on suunniteltu erityisesti laine-, purje- ja leijalautailuun. Tactical Editions sopii parhaiten armeijahenkilöstön käyttöön. Camo Editions tarjoaa tumman- tai vaaleanharmaan camo-värityksen, jotka auttavat käyttäjäänsä erottumaan ympäristöstään tai sulautumaan siihen. Dēzl Edition puolestaan on suunnattu erityisesti ammattikuljettajille ja sisältää erilaisia lyhyitä taukoharjoituksia.

Garmin Instinct 2 kello edestä

Lisäksi joihinkin malleihin on saatavilla Solar-versio, jolloin kello käyttää aurinkoenergiaa ja siten tarjoaa pidempää akunkestoa. Aurinkoenergiaa käytetään myös hiljattain julkistetuissa Fenix 7 -sarjan kelloissa.

Akunkeston osalta Garmin tekee kovan lupauksen 45 mm Instinct 2 Solar-mallin osalta. Tämän luvataan tarjoavan jopa rajatonta akunkestoa, kun kelloa käytetään älykellotilassa.Kaikissa malleissa on kattavat hyvinvointi- ja terveysominai­suudet, mm. VO2 Max ja unen laadun pisteytys.

"Monia päivittäisessä elämässä hyödyllisiä ominaisuuksia sisältävä Instinct 2-mallisto on suunniteltu kestämään ja erottumaan joukosta", kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimi­tusjohtaja Dan Bartel.

"Instinct 2-mallistossa jännittävät värivaihtoehdot on yhdistetty alan johtavaan Garmin-rannelaitetekniikkaan. Instinct 2 on enemmän kuin pelkkä älykello, sen avulla elät juuri omanlaistasi elämää."Lisätietoa kelloista saa täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -24%

Sony Xperia 5 IV
719 € Dustin Home
937 € CDON
982 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 945 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
410 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.