Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Moto G100 -puhelin maksaa nyt enää vain 199 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Moto G100 -puhelin maksaa nyt enää vain 199 euroa
Mainiolla suorituskyvyllä varustettua Moto G100 -puhelinmallia saa nyt alennettuun hintaan.

Motorolan Moto G100 -puhelinmallia myydään nyt 199 eurolla, kun viime aikoina kyseistä luuria on myyty 349 eurolla. Hinta on laskenut selvästi viime vuoden keväästä, kun puhelin saapui myyntiin 499 euron hinnalla.

Alennetulla hinnalla Moto G100 on kelpo vaihtoehto.

Tämän puhelimen erikoisuus on Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa erittäin hyvää suorituskykyä tässä hintaluokassa.

Edessä on 6,7-tuumainen 21:9-kuvasuhteen Full HD+ (2520 x 1080) LCD-näyttö, joka toimii 90 hertsin virkistystaajuudella. Virtaa ja pitkää käyttöaikaa tuottaa 5000 mAh akku.

Taakse on laitettu 64 megapikselin pääkamera. Tämän parina on 16 megapikselin ultralaajakulmakamera 117 asteen näkymällä sekä makrokuvaus ominaisuudella. Tämän kameran ympärillä on myös rengasvalo auttamassa makrokuvaamista. Lisäksi takana on myös 2 megapikselin syvyyskamera sekä ToF-sensori tarkentamista varten.Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11. Kyseinen puhelin tukee myöskin Motorolan Ready For -alustaa, jonka avulla puhelimen saa yhdistetty televisioon tai muuhun isompaan näyttöön.

Päivän diiliTarjous löytyy DNA:lta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.