Samsungin vanhemmatkin puhelimet saivat Object Eraser -työkalun

Matti Robinson

Samsungin vanhemmatkin puhelimet saivat Object Eraser -työkalun
Samsung on julkaissut viime vuonna julkaistun Object Eraser -työkalun nyt vanhemmillekin lippulaivapuhelimille. Viimevuoden S21-laitteiden ohessa julkaistu kuvamanipulointityökalu mahdollistaa esineiden ja vaikkapa varjojen poistamisen kuvista.

Ominaisuus tulee uudet Photo Editorin mukana, joka on nyt saatavilla paitsi S21:lle (ja uudemmille) niin myös S10- ja S20-sarjan laitteille, kertoo Android Central. Alunperin esineiden poistoon tarkoitettu ominaisuus on uudistettu matkalla ja mahdollistaa nyt varjojen ja heijastusten poistamisenkin.

Päivityksen saa helposti käyntiin, kun avaa Samsungin laitteissa mukana tulevan Photo Editorin ja painaa minkä tahansa kuvan kohdalla editointikuvaketta (kynä). Mikäli päivitys on saatavilla, niin puhelin kysyy käyttäjältä mikäli tämä haluaa päivittää sovelluksen ja ohjaa Galaxy Storeen.Ominaisuuden käyttö vaatii tämän jälkeen sen käyttöönoton manuaalisesti. Se onnistuu menemällä mihin tahansa kuvaan ja valitsemalla uudestaan editointinapin (kynä). Tämän jälkeen valitaan menu (kolme pistettä), jonka ohessa N-kirjain kertoo uudesta ominaisuudesta. Valikosta löytyy nyt valinta Object eraser ja Labs-valinnan alta voidaan ottaa käyttöö Shadow eraser ja Reflection eraser.Google esitteli Pixel-puhelimilleen vastaavanlaisen ominaisuuden. Googlen Magic Eraser käyttää hyväkseen erityisesti Googlen omaa Tensor-piiriä – joskin sitä on mahdollista käyttää pienellä säädöllä myös muissa Android-laitteissa.

Aivan Googlen uuden ominaisuuden kaltaista magiaa ei kannata odottaa, mutta jotain pienempiä virheitä ja ongelmia ominaisuudella saa poistettua helposti.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -28%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
699 € Power
699 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 968 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Motorola Moto G53 – hinta laskenut -23%

Motorola Moto G53
99 € Telia
129 € Power
145 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Motorola Moto g32 – hinta laskenut -23%

Motorola Moto g32
130 € CDON
169 € Power
204 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.