Huawein juoksijalle suunnattu Watch GT Runner nyt saatavilla Suomessa

Janne Yli-Korhonen

Huawein juoksijalle suunnattu Watch GT Runner nyt saatavilla Suomessa
Huawei on tuonut Watch 3 ja Watch 3 GT -kellojen jatkoksi myyntiin Watch GT Runner -urheilukellonsa, joka on suunnattu juoksijoille.

Huawei Watch GT Runner -kellon suositushinta on 279 euroa, ja se on saatavilla kaikilta suosituimmilta jälleenmyyjiltä ja operaattoreilta.

Kellossa on uusi juoksukyvyn mittaamiseen tarkoitettu järjestelmä, Running Ability Index (RAI), joka auttaa käyttäjää arvioimaan juoksukyvykkyyttään objektiivisesti ja saavuttamaan parhaat tuloksensa.

Huawein mukaan RAI-indeksi auttaa arvioimaan käyttäjän juoksukyvykkyyden, sykehistorian, juoksutahdin, matkan, juoksutiheyden ja muiden monitahoisten datapisteiden avulla.

Harjoittelun intensiteettiä ja määrää valmiissa ohjelmissa säädetään älykkäästi, ja käyttäjä voi myös halutessaan mukauttaa juoksuohjelmaansa Huawei Health -sovelluksessa TruSport -järjestelmän analyysien, juoksuhistorian ja henkilökohtaisten tavoitteiden perusteella.



navigointi Watch GT Runner kellossa


Tämän lisäksi kellossa on esimerkiksi Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi, joka toimii urheilutoimintojen aivoina ja TruSeen 5.0+ -sykkeenmittausteknologia, joka takaa tarkan sykkeenmittauksen sekä SpO2-mittauksen. Kello myös hyödyntää viittä satelliittijärjestelmää: GPS:ää, Beidouta, GLONASS:ia, Galileoa ja QZSS:ää.

Huawei Watch GT Runnerin runko on kevyt, vesitiivis ja mukava kädessä. Materiaaleina on käytetty vahvaa polymeerikuitua, keramiikkapinnoitetta ja titaania. Kello painaa ilman ranneketta vain 38,5 grammaa. Kellon mukana tulee silikoniranneke.

Käytöstä riippuen kellon akunkestoksi luvataan 8 - 14 päivää. Kellon sisäiseen tallennustilaan voidaan tallentaa jopa 500 kappaletta. Käyttöjärjestelmänä toimii HarmonyOS 2.1, joka tukee joitakin kolmannen osapuolen sovelluksia.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.