Huawein juoksijalle suunnattu Watch GT Runner nyt saatavilla Suomessa

Janne Yli-Korhonen

Huawein juoksijalle suunnattu Watch GT Runner nyt saatavilla Suomessa
Huawei on tuonut Watch 3 ja Watch 3 GT -kellojen jatkoksi myyntiin Watch GT Runner -urheilukellonsa, joka on suunnattu juoksijoille.

Huawei Watch GT Runner -kellon suositushinta on 279 euroa, ja se on saatavilla kaikilta suosituimmilta jälleenmyyjiltä ja operaattoreilta.

Kellossa on uusi juoksukyvyn mittaamiseen tarkoitettu järjestelmä, Running Ability Index (RAI), joka auttaa käyttäjää arvioimaan juoksukyvykkyyttään objektiivisesti ja saavuttamaan parhaat tuloksensa.

Huawein mukaan RAI-indeksi auttaa arvioimaan käyttäjän juoksukyvykkyyden, sykehistorian, juoksutahdin, matkan, juoksutiheyden ja muiden monitahoisten datapisteiden avulla.

Harjoittelun intensiteettiä ja määrää valmiissa ohjelmissa säädetään älykkäästi, ja käyttäjä voi myös halutessaan mukauttaa juoksuohjelmaansa Huawei Health -sovelluksessa TruSport -järjestelmän analyysien, juoksuhistorian ja henkilökohtaisten tavoitteiden perusteella.navigointi Watch GT Runner kellossa


Tämän lisäksi kellossa on esimerkiksi Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi, joka toimii urheilutoimintojen aivoina ja TruSeen 5.0+ -sykkeenmittausteknologia, joka takaa tarkan sykkeenmittauksen sekä SpO2-mittauksen. Kello myös hyödyntää viittä satelliittijärjestelmää: GPS:ää, Beidouta, GLONASS:ia, Galileoa ja QZSS:ää.

Huawei Watch GT Runnerin runko on kevyt, vesitiivis ja mukava kädessä. Materiaaleina on käytetty vahvaa polymeerikuitua, keramiikkapinnoitetta ja titaania. Kello painaa ilman ranneketta vain 38,5 grammaa. Kellon mukana tulee silikoniranneke.

Käytöstä riippuen kellon akunkestoksi luvataan 8 - 14 päivää. Kellon sisäiseen tallennustilaan voidaan tallentaa jopa 500 kappaletta. Käyttöjärjestelmänä toimii HarmonyOS 2.1, joka tukee joitakin kolmannen osapuolen sovelluksia.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Motorola Moto G100 – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100
200 € Kärkkäinen
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
129 € Power
129 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.