Huawein juoksijalle suunnattu Watch GT Runner nyt saatavilla Suomessa

Janne Yli-Korhonen

Huawein juoksijalle suunnattu Watch GT Runner nyt saatavilla Suomessa
Huawei on tuonut Watch 3 ja Watch 3 GT -kellojen jatkoksi myyntiin Watch GT Runner -urheilukellonsa, joka on suunnattu juoksijoille.

Huawei Watch GT Runner -kellon suositushinta on 279 euroa, ja se on saatavilla kaikilta suosituimmilta jälleenmyyjiltä ja operaattoreilta.

Kellossa on uusi juoksukyvyn mittaamiseen tarkoitettu järjestelmä, Running Ability Index (RAI), joka auttaa käyttäjää arvioimaan juoksukyvykkyyttään objektiivisesti ja saavuttamaan parhaat tuloksensa.

Huawein mukaan RAI-indeksi auttaa arvioimaan käyttäjän juoksukyvykkyyden, sykehistorian, juoksutahdin, matkan, juoksutiheyden ja muiden monitahoisten datapisteiden avulla.

Harjoittelun intensiteettiä ja määrää valmiissa ohjelmissa säädetään älykkäästi, ja käyttäjä voi myös halutessaan mukauttaa juoksuohjelmaansa Huawei Health -sovelluksessa TruSport -järjestelmän analyysien, juoksuhistorian ja henkilökohtaisten tavoitteiden perusteella.navigointi Watch GT Runner kellossa


Tämän lisäksi kellossa on esimerkiksi Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi, joka toimii urheilutoimintojen aivoina ja TruSeen 5.0+ -sykkeenmittausteknologia, joka takaa tarkan sykkeenmittauksen sekä SpO2-mittauksen. Kello myös hyödyntää viittä satelliittijärjestelmää: GPS:ää, Beidouta, GLONASS:ia, Galileoa ja QZSS:ää.

Huawei Watch GT Runnerin runko on kevyt, vesitiivis ja mukava kädessä. Materiaaleina on käytetty vahvaa polymeerikuitua, keramiikkapinnoitetta ja titaania. Kello painaa ilman ranneketta vain 38,5 grammaa. Kellon mukana tulee silikoniranneke.

Käytöstä riippuen kellon akunkestoksi luvataan 8 - 14 päivää. Kellon sisäiseen tallennustilaan voidaan tallentaa jopa 500 kappaletta. Käyttöjärjestelmänä toimii HarmonyOS 2.1, joka tukee joitakin kolmannen osapuolen sovelluksia.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Apple iPhone Xs Max
350 € Teleoutlet
450 € Multitronic
479 € Swappie

Alin hinta viikko sitten: 489 €

Xiaomi Redmi 9C NFC – hinta laskenut -20%

Xiaomi Redmi 9C NFC
79 € DNA
99 € Gigantti
99 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
143 € Hobby Hall
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.