Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 10 Pro tulee saataville Suomessa 31. maaliskuuta

Janne Yli-Korhonen

OnePlus 10 Pro tulee saataville Suomessa 31. maaliskuuta
OnePlus vahvistaa, että uusi OnePlus 10 Pro -lippulaivapuhelin lanseerataan Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Intiassa 31. maaliskuuta 2022 klo 17.00 Suomen aikaa. Kyseinen puhelin julkaistiin jo aiemmin Kiinan markkinoille.

Tästä jutusta voi lukea tarkemmat tiedot OnePlus 10 Pron ominaisuuksista.

Laitteen hintaa ei vielä vahvistettu, mutta OnePlus 10 Pro tulee olemaan ennakkotilattavissa osoitteessa oneplus.com/fi sekä virallisten jälleenmyyjien (DNA, Elisa, Telia, Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, Veikon Kone, Euronics) kautta Suomessa 31. maaliskuuta klo 17.20 alkaen.

OnePlus myös kertoo, että puhelimen ennakkoon osoitteesta oneplus.com/fi tilaavat saavat OnePlus Buds Pron -langattomat kuulokkeet kaupan päälle (arvo 149 €). Muiden jälleenmyyntikanavien kautta ennakkotilaajat saavat myös Buds Pro -kuulokkeet, kun he linkittävät uuden OnePlus 10 Pro -puhelimensa OnePlus-tiliin ja lunastavat kuulokkeet itselleen OnePlus Store -sovelluksen kautta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.