Päivän diili: Xiaomin 11T:n hinta tullut selvästi alaspäin, hinta nyt vain 299 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Xiaomin 11T:n hinta tullut selvästi alaspäin, hinta nyt vain 299 euroa
Xiaomi julkisti syksyllä edullisemman pään huippupuhelimet 11T:n ja 11T Pron. Nämä tulivat saataville Suomessa lokakuussa, mutta hyvin nopeasti hinnat ovat nähneet laskua.

Tämä näkyy etenkin 11T -mallin kohdalla, jota myydään nyt vain 299 eurolla. Tämä puhelin tuli myyntiin 599 euron hintalapulla eli hinta on tullut merkittävästi alaspäin vain muutamassa kuukaudessa.

Xiaomi 11T tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia. Siinä on esimerkiksi 120 hertsin virkistystaajuudella päivittyvä Full HD+ AMOLED-näyttö, 108 megapikselin pääkamera, MediaTekin Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri, 128 gigatavun sisäinen tallennustila sekä 5000 mAh akku nopealla 67 watin latauksella.

11T Pro -malli tuli alkuperäisesti myyntiin 699 euron hinnalla, mutta nyt sitä saa myydään 549 eurolla.Päivän diiliTarjous on saatavilla Verkkokauppa.comilta ja Powerilta. Voimassa 3.4.2022 asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.