Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: OnePlus 9 -puhelin maksaa nyt 444 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: OnePlus 9 -puhelin maksaa nyt 444 euroa
OnePlus julkaisi 9 ja 9 Pro -puhelimet vuosi sitten. Näistä ns. perusmalli on nyt tarjouksessa.

OnePlus 9:n 128 gigatavun versiota myydään nyt 444 eurolla. Aiemmin hintaa on ollut 499 euroa.

Puhelimessa on laadukas 6,55-tuumainen Full HD+ AMOLED-näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella. Tehoista vastaa Snapdragon 888 -piiri, jonka parina on 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia.

Sisällä on 4500 mAh akku, mutta akunkesto ei ole puhelimen vahvuus. Tätä tosin paikataan nopealla 65W langallisella latauksella sekä 15W langattomalla latauksella.

Takana on puolestaan Hasselbladin nimen kera esiintyvä kolmoiskamerajärjestelmä. Järjestelmä tekee hyvää jälkeä päiväsaikaan, mutta puutteitakin löytyy, sillä pääkamerassa ei ole optista kuvanvakainta.

Lisätietoa puhelimesta ja sen ominaisuuksista saa Puhelinvertailun OnePlus 9 arvostelusta.Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta. Tarjous on voimassa 18.4. asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.